Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađeno tijelo

Horor u Beogradu: Vezali ga, mučili i tukli pa bacili u Dunav

27.09.2019.
u 12:00

Tijelo je nakon opsežne potrage pronađeno ispod jednog splava oko 30 metara od mjesta gdje je bačen u rijeku, a za smrt su osumnjičena četvorica muškaraca.

Srbijanska policija izvukla je u Beogradu iz Dunava tijelo Roberta Romića, čovjeka koji je prije nekoliko dana mučen i ubijen na Zemunskom keju, javlja Blic.

Tijelo je nakon opsežne potrage pronađeno ispod jednog splava oko 30 metara od mjesta gdje je bačen u rijeku, a za smrt su osumnjičena četvorica muškaraca. Trojica su jučer uhićena - M. M. (52), S. K. (37) i M. I. (26).

- Osumnjičeni se terete da su oštećenu osobu koja je došla s njima u Zemunski kej odveli i vezali za stup, zatim mu dali više udaraca u glavu i tijelo, dok ga je osumnjičeni M.M. udario metalnom šipkom po nogama i rukama - stoji u priopćenju Ministarstva unutarnjih poslova.

Kada je žrtva pala u nesvijest i prestala davati znakove života, osumnjičeni su je navodno odvukli u vodu i bacili u Dunav na Zemunskom keju.

Postoje indicije da je Romić bio živ kad su ga bacili u vodu, zatim da su se nad njim iživljavali gotovo dva sata te da je problem nastao oko djevojke.

Osumnjičeni privedeni su Višem javnom tužilaštvu u Beogradu uz kaznenu prijavu.

Ključne riječi

Komentara 6

DE
deda1234
13:55 27.09.2019.

Sve su ovo ucinile zene...

KO
kondor01
14:06 27.09.2019.

Treba reći srpska policija . Zašto samo hrvati govore srbijanska . Je li to zbog toga što ne mogu da preko usta prevale reči srpski , srpska , srpsko ...?

ST
Starotopoljanin
08:12 05.10.2019.

oko za oko ,zub za zub,i rjesena stvar.nema vise bandita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije