Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozlijeđen 36-godišnjak

Policija traži četvoricu muškaraca zbog pucnjave u Splitu: Objavljene njihove fotografije

Potraga u Splitu
Foto: PU splitsko-dalmatinska
1/5
11.04.2023.
u 21:13

"Molimo građane ukoliko imaju saznanja o osobama s fotografije ili gdje se nalaze da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj telefona 192", ističe policija

U Splitu je danas usred dana došlo do pucnjave, a dojava je zaprimljena malo prije 16 sati. Do pucnjave je došlo u ulici Put Skalica u Splitu. Policijska uprava splitsko-dalmatinska objavila je fotografije muškaraca koji se dovode u svezu s događajem.

"Na fotografiji su muškarci koji se dovode u svezu s događajem danas, 11. travnja u Splitu u kojem je iz vatrenog oružja ozlijeđen 36-godišnjak. Molimo građane ukoliko imaju saznanja o  osobama s fotografije ili gdje se nalaze da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj telefona 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-maila splitsko-dalmatinska@policija.hr", navodi policija. 

Liječnik Ognjen Barčot iz Zavoda za abdominalnu kirurgiju KBC-a Split kazao je ranije kako su zaprimili muškarca s teškim ozljedama zbog prostrjelne rane noge. On je, dodaje Barčot, van životne opasnosti. Riječ je, prema neslužbenim informacijama, o Josipu Čubeliću, pripadniku splitskog krim miljea koji je poznat policiji.

 

Komentara 17

KI
kiseli
21:30 11.04.2023.

Policija traži muškarce čiji je identitet odavno poznat policiji. I onda osude dečka na 40 godina jer je radio njihov posao

VO
volimnju
21:34 11.04.2023.

strašno kakve glave. bilo bi dobro da se svi međusobno poubijaju, kad već policija neće ili ne može to riješiti

DU
Deleted user
21:25 11.04.2023.

Fini i krasni neki ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije