Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVAN ŽIVOTNE OPASNOSTI

Opsada u Splitu: Propucan muškarac koji je od prije poznat policiji, na ulicama 'duge cijevi'

Split: U pucnjavi na Skalicama ranjena jedna osoba
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/11
11.04.2023.
u 19:26

Neslužbeno doznajemo kako ja propucan u nogu Josip Čubelić, pripadnik splitskog krim miljea, dobro poznat policiji

Pucnjava u Splitu u sred dana! Policija je izvijestila kako je u utorak, malo prije 16 sati zaprimljena dojava da je u ulici Put Skalica u Splitu došlo do pucnjave. Kako su istaknuli, jedna osoba je ozlijeđena i prevezena je u splitsku bolnicu na pružanje liječničke pomoći. U tijeku je potraga za počiniteljem, naveli su. 

Neslužbeno doznajemo kako ja propucan u nogu Josip Čubelić, pripadnik splitskog krim miljea, dobro poznat policiji. Naknadno je izjavu za medije dao i liječnik Ognjen Barčot iz Zavoda za abdominalnu kirurgiju KBC-a Split.

 

- Kratko ću obavijestiti da smo oko 16.30 sati zaprimili mušku osobu u starosti od 35 godina s ranama koje je zadobio vatrenim oružjem. Utvrđeno je kako se radi o teškim ozljedama zbog prostrijelne rane noge. Nisu utvrđene ozljede vitalnih struktura stoga možemo reći da je bolesnik van životne opasnosti, ali je zbog težine ozljeda zaprimljen na bolničko liječenje te je odveden u operacijsku dvoranu zbog saniranja ozljeda - objasnio je Barčot, navodeći kako se radi o jednoj rani. 

Za počiniteljem se, doznaje Dalmacija Danas, i dalje traga. ''Sve raspoložive snage su na terenu'', javlja splitsko-dalmatinska policija. Ulaz i izlaz iz Splita navodno kontroliraju i naoružani policijski službenici, odnosno ''duge cijevi'', a u kontroli zaustavljaju i vozila. ''Sve je blokirano. Klis, Solin, Omiš, pregledavaju sva vozila'', javljaju Splićani.  

 

Komentara 6

Avatar dr. Evil
dr. Evil
18:02 11.04.2023.

Bitno da je Hrvatska "sigurna" zemlja

VL
Vladek37
17:53 11.04.2023.

Pa što radi na slobodi ako se zna da je kriminalac?

LJ
ljeto90
16:55 11.04.2023.

Što je tražio to je dobio??? Hoće li ovaj što ga je propucao dobiti barem 20 godina jer se u Split štite ovi iz krim miljea???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije