Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretučen Hrvoje Petrač

Policija traga za Vjekom Sliškom? Novica Petrač: Tati je pukla noga i ima hematome

Hrvoje Petrač
Foto: PIXSELL
1/14
13.10.2019.
u 11:19

Sliško i Petrač su se, navodno, slučajno sreli jer su oboje prisustvovali događaju u hotelu.

Hrvoje Petrač pretučen je sinoć ispred hotela Esplanade u središtu Zagreba. Kako je policija izvijestila, pomoć mu je pružena u KBC-u Zagreb. 

- Nisam još bio do njega, samo smo se čuli. Tata je dobro. Pukla mu je jedna noga u zglobu i ima hematome po licu - kratko je za 24sata rekao Novica Petrač, sin Hrvoja Petrača.

Kako Jutarnji list neslužbeno doznaje, nepoznati počinitelj za kojim traga policija je Vjeko Sliško (29), sin Marka Sliška, ubijenog 2003. i nećak Vjeke Sliška, ubijenog 2002. godine. Sliško i Petrač su se navodno slučajno sreli jer su oboje prisustvovali događaju u hotelu.

VIDEO Hrvoje Petrač pretučen je jučer ispred Esplanade

Podsjećamo, zagrebačka policija na svojoj je internetskoj stranici u prvim satima nedjelje objavila da je 64-godišnjak napadnut oko 22,30 sati u Mihanovićevoj ulici, nakon što mu se na ulici "prilikom parkiranja kratko obratio nepoznati muškarac". Inače, Petrač je javnosti poznat kao osuđenik za otmicu sina generala Vladimira Zagorca i krunski svjedok u tzv. aferi dragulji.

Hrvoje Petrač
1/10

Komentara 51

Avatar arba_arba
arba_arba
11:53 13.10.2019.

koji događaju u hotelu spaja takovu aristokraciju?

DR
Drmiha
11:46 13.10.2019.

Čitam već 10 članak od jutros o tome kako je tamo nekom poznatom kriminalcu polomljene noge. Pa sada čitamo da se traži sin i nećak još većih kriminalaca ali koji su završili eto tak kak i završi skoro svaki od njih. Ali ono što bi meni bilo puno puno važnije za pročitati je to, što se to događalo u tome hotelu da su ti ljudi bili pozvani, tko je to organizirao pa samim tim i pozvao te ljude, i tko je još bio prisutan .? Ja nažalost moram da kažen da novinari ili namjerno kriju neke stvari, ili nisu sposobni istražiti i napisati ono što bi narod volio da zna.

Avatar OathBringer
OathBringer
11:55 13.10.2019.

Poubijajte se između sebe. Nikakva šteta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije