Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJA U PODMETANJE

Policija traga za muškarcem sa slike zbog požara na Marjanu. Jeste li ga vidjeli?

Muškarac na Marjanu
Foto: PU splitsko-dalmatinska
12.07.2019.
u 16:53

Policija smatra da bi muškarac mogao nešto znati o požaru koji je izbio na južnom dijelu Marjana

Prošlotjedni požar na južnom dijelu Marjana izazvao je sumnje da bi mogao biti podmetnut, a policija je danas objavila fotografije muškarca za kojeg smatraju da bi mogao znati nešto o požaru.

Do sumnje u podmetanje došlo je zbog boce pronađene na mjestu otkud je požar krenuo, a dalmatinski portali su pisali i da je policija snimila dva automobila prije izbijanja požara.

Foto: PU splitsko-dalmatinska

Policijsku objavu prenosimo u cijelosti.

- Na fotografiji je muškarac za kojega smatramo da raspolaže saznanjima o kaznom djelu Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom  počinjenog  4.srpnja 2019. god.  iznad plaže Kašjuni,  Šetalište Ivana Meštrovića u Splitu. 
Molimo osobu  s fotografije da se javi u najbližu policijsku postaju  ili ukoliko netko poznaje navedenu osobu da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj telefona 192 - piše u priopćenju.

Požar u tvrtki Univerzal u Varaždinu

Ključne riječi

Komentara 3

OK
okolo
17:09 12.07.2019.

između objesti i mržnje, tanka je nit

TH
thu
17:02 12.07.2019.

Prenamjena zemljišta?!

US
U sridu
20:59 12.07.2019.

pogledaj ga molim te,nije se dugo kupao,sve bi on meni patio,krvavo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije