Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potapanje broda

Policija do jutra prekinula potragu za muškarcem nestalim u Savi kod Sikirevaca

potraga
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/9
12.08.2018.
u 22:20

Četvorica muškarca su isplivala na obalu, a peti muškarac je nestao u vodi.

Slavonsko-brodska policija prekinula je do jutra potragu za muškarcem koji je u nedjelju popodne nestao u potapanju broda na rijeci Savi, kod Sikirevaca.

 Dojava o nestanku 57-godišnjeg muškarca u rijeci Savi zaprimljena je u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj oko 15,50 sati.

 Iz PU brodsko-posavske je priopćeno da su oko 14 sati petorica muškaraca plovila čamcem po Savi kod Sikirevaca, kada su u jednom trenutku zbog ulaska vode u čamac skočili u rijeku. Četvorica muškarca su isplivala na obalu, a peti muškarac (1961.) je nestao u vodi.

 Za njim tragaju ronioci Specijalne jedinice policije Osijek i HGSS-a, a policija utvrđuju ostale činjenice i okolnosti vezano za događaj, navela je Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ivica48
ivica48
08:08 13.08.2018.

Sava ne teče kraj Sikerevac već Jaruga

BL
bluesbob
12:19 13.08.2018.

Taj je već u Beogradu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije