Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj madeleine mccann

Policija traga za drugim Nijemcem: Nema dovoljno dokaza da se Brueckner optuži

Obljetnica nestanka Madeleine McCann
Foto: Press Association/Pixsell
1/10
14.09.2020.
u 11:38

Drugi je Nijemac navodono Bruecknerov prijatelj kojeg policija tretira kao svjedoka, a ne kao osumnjičenika

Detektivi koji rade na slučaju Madeleine McCann tragaju za drugim Nijemcem koji je živio u Algarveu u vrijeme kada je nestala. Vjeruje se da je on bio prijatelj Christiana Bruecknera osumnjičenog za otmicu i ubojstvo. 

Drugog Nijemca policija tretira kao svjedoka, a ne kao osumnjičenika. Smatraju da je živio u kamp prikolici u blizini Praia da Luza. 

Brueckner je u lipnju proglašen glavnim sumnjivcem u slučaju Madeleine McCann, djevojčice koja je imala tri godine kada je nestala. Tužitelj Hans Christian Wolters tvrdi da postoje snažni dokazi da je Madeleine mrtva, no još ih uvijek nema dovoljno da se Brueckner optuži. 

"Tužiteljstvo mora dokazati da je osumnjičenik počinio kazneno djelo, a ne osumnjičeni da nije", rekao je za 9News Bruecknerov odvjetnik Friedrich Fulscher komentirajući šutnju svog klijenta koji je rekao samo da neće surađivati s policijom.  

Brueckner se trenutno nalazi u zatvoru zbog zločina koji nisu povezani s Madeleine koja je nestala 3. svibnja 2007. godine dok je s obitelji bila na odmoru u Portugalu. 

GALERIJA Potraga za Madeleine McCann u Hanoveru

Obljetnica nestanka Madeleine McCann
1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije