Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Christian Brueckner

Osumnjičenik za ubojstvo Madeleine McCann traži puštanje na slobodu

Obljetnica nestanka Madeleine McCann
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
17.07.2020.
u 10:59

Uputio je žalbu Europskom sudu pravde (ECJ) tvrdeći da bi njegovu trenutnu kaznu trebalo poništiti jer to nije zločin zbog kojeg je izručen iz Portugala

Christian Brueckner (43), glavni osumnjičenik za nestanak Madeleine McCann, traži oslobođenje iz zatvora u kojemu je trenutno zbog silovanja 72-godišnjakinje. 

Uputio je žalbu Europskom sudu pravde (ECJ) tvrdeći da bi njegovu trenutnu kaznu trebalo poništiti jer to nije zločin zbog kojeg je izručen iz Portugala. Umjesto toga, njemačka ga je policija u Njemačku vratila s nalogom zbog optužbi za zlostavljanje djece. Njegovi odvjetnici sada tvrde da je Portugal trebao dati pristanak da ga izruči zbog jednog, a potom osudi zbog drugog zločina, piše Metro

Brueckner je osuđen 2017. godine na sedmogodišnju kaznu nakon napada na Amerikanku u Praia de Luzu 12 godina ranije. Taj se zločin odvio u istoj četvrti u kojoj je Madeleine nestala 2007. godine. Nijemac je za njezin nestanak proglašen glavnim sumnjivcem nakon što je otkriveno da se u vrijeme nestanka nalazio na tom području. 

Komentara 1

DU
Deleted user
14:59 17.07.2020.

Dosadni ste vise sa ovom i koga boli kuac. da je to bila mala Hrvatica englezi nebi uopce objavili a kamo li o tome pisali po svojim medijima deset godina poslije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije