Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tučnjava u Dubravi

Policija se oglasila o obračunu Boysa i Poljaka: Oštećeni kafići, automobili...

Zagreb: Policija osigurava mjesto tučnjave između navijača Dinama i Legije u Dubravi
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
04.08.2021.
u 10:41

Na mjestu događaja, radi odbijanja izravnog napada na policijske službenike i sprečavanja daljnjeg napada 400-tinjak navijača, policijski službenici uporabili su sredstava prisile – tjelesnu snagu i palice. No nije bilo ozlijeđenih, kažu u policiji

Zagrebačka policija izvijestila je o obračunu navijača Dinama i poljske Legije u Dubravi. U sukobu je sudjelovalo ukupno oko 400 navijača. Pod pratnjom policije Poljaci su napustili područje Hrvatske dok se kriminalističko istraživanje nastavlja.

"Jučer, 3. kolovoza, oko 21.30 sati na području Dubrave, na parkiralištu trgovine u Dankovečkoj ulici došlo je do tučnjave između navijačkih skupina gostujućeg i domaćeg kluba. Na samom mjestu događaja, radi odbijanja izravnog napada na policijske službenike i sprečavanja daljnjeg napada 400-tinjak navijača, policijski službenici su uporabili sredstava prisile – tjelesne snage i palice prema većem broju osoba kojom prilikom nije bilo ozlijeđenih", kažu u policiji.

"U daljnjem tijeku postupanja vrlo brzo je uspostavljeno povoljno stanje javnog reda i mira uz prisutnost svih raspoloživih snaga Policijske uprave zagrebačke s ciljem sprječavanja eventualno novih sukoba i održavanja povoljnog stanja. Nadalje, utvrđeno je da je u ranije opisanom sukobu sudjelovalo oko 300 navijača domaćeg kluba te stotinjak navijača gostujućeg kluba", izvijestila je policija.

Prema dosad prikupljenim informacijama, od posljedica sukoba nije bilo ozlijeđenih osoba, međutim oštećeno je pet ugostiteljskih objekata te su oštećena tri parkirana vozila. Radi se o četiri ugostiteljska objekta u Dankovečkoj ulici, jednom u Ulici Dubrava te dva osobna automobila marke VW Golf, oboje zagrebačkih registarskih oznaka, vlasništvo 49-godišnjaka i 54-godišnjaka, te Audi A4 njemačkih nacionalnih registarskih oznaka, vlasništvo 26-godišnjaka.



 
Ključne riječi

Komentara 38

Avatar Upitnik30
Upitnik30
11:06 04.08.2021.

čini mi se da ako znaju držati palicu, znali bi i motiku i kramp.. Sve ok, ništa što tromjesečni prisilan rad ne bi doveo u red, ionako kažu da nedostaje radne snage za težak tjelesni rad..

RO
RodgersOstani
10:49 04.08.2021.

Sad lijepo identificirati štetočine i poslati svima račun na kućnu adresu.

MA
Magistrica
11:09 04.08.2021.

Umjesto da jedni druge lijepo ugoste, da se sprijateljimo sa Poljacima koji su nam po svemu slicni....zalosno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije