Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga u Slavoniji

Policija provjerava navode o silovanju dječaka (8)

zlostavljanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
21.07.2015.
u 23:30

Majka je, navodi se, zatekla sina golog u krilu starijeg muškarca u grmlju uz igralište pokraj škole

Policija provjerava priču majke iz Slavonije koja je svog osmogodišnjeg sina, kako se govori, prije desetak dana našla golog u krilu starijeg muškarca. Zatekla ih je u grmlju uz školsko igralište oko 22.30 sati nakon što je on sat i pol kasnio kući pa ga je pošla tražiti.

U policiji nam nisu htjeli ni potvrditi ni opovrgnuti priču zbog osjetljivosti slučaja, no neslužbeno doznajemo da se na njemu intenzivno radi, a više bi se informacija moglo znati danas. Doznajemo i da policija još nije podnijela nikakvu kaznenu prijavu. Moglo bi se i raditi o kaznenom djelu spolnog odnošaja s djetetom.

Majka je ustvrdila kako je muškarac, kada ih je našla, pobjegao. Slavonijom se proširila panika, roditelji ne mogu vjerovati da se takvo nešto događa u njihovoj blizini.

>> Silovao djevojčicu koja je išla posuditi novac

>> Stotine počinitelja identificirane u slučaju koji je šokirao Englesku

Komentara 3

TH
than
01:20 22.07.2015.

Generalno, pedofila ima, ali gdje je tu majka ?!?! Kojoj se dijete uvijek prvo povjeri i treba djelovati. Nema niti oca ili ocuha izgleda, normalnog kome bi to reklo. Sve u svemu tuzna sudbina.

CH
chemica
00:21 22.07.2015.

Osmogodišnjak na ulici do 21 sat...Predivan odgoj. "Moderan". Dete nije imalo mobitel da se javi kući?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije