Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ RIJEŠEN

Pronađeni huligani koji su napali dječaka u Zagrebu: Vraćen mu je Hajdukov dres, obitelj stiže na Poljud!

Foto: Pixsell/Večernji list
1/2
24.05.2022.
u 10:50

Policija je obitelji pokazala fotografije napadača kojeg su identificirali s fotografija i snimki te joj potvrdili da će dalje u ovom slučaju postupati DORH kada se utvrdi točno biće ostvarenog kaznenog djela.

U subotu je Večernji list otkrio mučan incident koji se dogodio uoči derbija Dinama i Hajduka u Maksimiru. Naime, četvorica agresivnih navijača Dinama do gola su skinuli dječaka (9) jer je u pratnji nećaka studenta šetao Branimirovom ulicom u Zagrebu u dresu Hajdukovog Marka Livaje. 

Otac dječaka, Dražen Bošković, inače je Zagrepčanin koji trenutno boravi u Zadru na sezonskom radu, a njegov sin Niko ostao je s majkom u Zagrebu. Noć uoči utakmice Draženov nećak izveo je braću Niku i Franju (6) u šetnju, a tada se pod ručnom kočnicom zaustavio automobil iz kojeg su izašla četiri Bad Blue Boysa i počeli prijetiti prisutnima.

Foto: Večernji list

"Nećak me zvao uplakan nakon incidenta. Napadači su se predstavili kao BBB-ovci. Govorili su im da koji k***c dijete ima šetati Zagrebom u Hajdukovom dresu i zatim su s mog Nike isti dres skinuli, njega ostavili gologa i odvezli se", govori za Večernji list Dražen Bošković.

Cijeli slučaj nećak je prijavio policiji koja je ubrzo obavila obavijesni razgovor s dječakovom majkom i nećakom. 

Da je policija slučaj napada na maloljetno dijete shvatila ozbiljno dokazuje i činjenica da je u ponedjeljak u večernjim satima u 4. policijsku postaju pozvana majka.

"Policija je jučer zvala moju ženu kazavši joj da dođe u postaju. Tamo su joj uručili dres koji je otet Niki. Policija je također pokazala fotografije napadača kojeg su identificirali s fotografija i snimki te joj potvrdili da će dalje u ovom slučaju postupati DORH kada se utvrdi točno biće ostvarenog kaznenog djela", kaže Bošković koji još jednom napominje da je navijač Dinama i  da ne može vjerovati da mu je dijete napadnuto usred Zagreba.

"Vidio sam komentare na internetu. Ljudi kažu da je ovo izmišljena priča. Pitaju se kako ja mogu biti navijač Dinama, a moj Niko navijač Hajduka. Eto sve je moguće. Zar to nije lijepo? Zar to nisu hrvatski klubovi?", kaže Bošković.

Inače, Dražena Boškovića kontaktirao je i službeni Hajduk. Kao izraz solidarnosti Marko Livaja odlučio je malenom Niki pokloniti svoj dres u kojem je igrao protiv Dinama, a to će napraviti uskoro u Splitu, a otac kaže da s obitelji dolazi na utakmicu kupa između Hajduka i Rijeke u četvrtak. 

Komentara 47

DU
Deleted user
11:00 24.05.2022.

Moglo bi se stati nakraj tome zlu, dakako, kad bi vlast htjela.

BS
Blue_shirt
12:06 24.05.2022.

Kad je sve tako promtno policija rijesila. Inace u naslovu je bilo napali bbb 9godisnjeg djecaka. Ocito su mu skinuli dres isto neki klinci i kasnije ga vratili, neostecen dres i klincu hvala bogu nefali dlaka s glave. A sad zamolba za oca koji nemoze vjerovati, i ako je istina da je dinamovac. Lijepo cu mu ja poslati dres od Ademia pa nek u njemu u cetvrtak dodje u split na utakmicu i neka ponosno prosece od rive do poljuda u dresu prvaka HNL!

BE
bezvrijedanyugodinar
12:41 24.05.2022.

Baš me zanima kako bi dijete prošlo koji ima dinamovu majicu u splitu, ne samo da mu vi oduzeli majcu nego bi ga baciji u more

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije