Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO!

Policija pronašla u perilici rublja dio plijena iz drske krađe pola milijuna eura

Pranje novca - ilustracija
Foto: Pixabay
1/2
15.03.2021.
u 20:34

Istražitelji su pretražili kuću gdje živi 19-godišnjakinja i 55 godišnjak i pronašli novac.

Gotovo pola godina nakon što je ukradena sportska torba 28-godišnjeg poduzetnika u Bocholtu u kojoj se nalazilo preko pola milijuna eura u gotovini, dio novca pronađen je u bubnju perilice rublja u zapadnom Münsterlandu, piše Fenix-magazine. 

Policija je priopćila kako za krađu sumnjiče dvije osobe, 19-godišnjakinju i 55-godišnjaka. Oni dolaze iz bližeg okruženja poduzetnika kojemu je ukraden novac u rujnu prošle godine. 

Istražitelji su pretražili kuću gdje živi 19-godišnjakinja i 55 godišnjak i pronašli novac.

– Mlada djevojka je sve priznala. Rekla je kako je od 55-godišnjaka nekoliko puta dobila novac nakon što je ukrala torbu s novcem u potkrovlju garaže 28-godišnjeg poduzetnika iz Bocholta u rujnu prošle godine - priopćila je policija koja nije objavila  detalje o pronalasku novca, niti identitet osumnjičenih počinitelja.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar kenshi
kenshi
21:32 15.03.2021.

Klasičan primjer pranje novaca!

VI
vidum
20:45 15.03.2021.

Bravo, to se zove odgovornost! Znamo da novac prolazi kroz mnogo ruku i da je potencijalni prenositelj korona virusa. Pranje u perilici na 90 stupnjeva čuva zdravlje i živote građana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije