Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ ZAGREBA

Policija privela maloljetnika koji je pretukao svog srednjoškolskog kolegu i prijetio mu

Zagreb: Autobus ZET-a pokupio nekoliko automobila na križanju Heinzleove i Vukovarske
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
28.09.2023.
u 16:36

Maloljetnik je navodno pretukao svog kolegu, potom mu prijetio zajedno s još jednim učenikom, a kasnije je objavljen i Instagram profil na kojem je objavljena snimka njegovog premlaćivanja

Zbog tučnjave vršnjaka u jednoj srednjoj školi u Zagrebu koja se dogodila početkom rujna priveden je maloljetnik, potvrdila je zagrebačka policija za 24sata. Maloljetnik je navodno pretukao svog kolegu, potom mu prijetio zajedno s još jednim učenikom, a kasnije je objavljen i Instagram profil na kojem je objavljena snimka njegovog premlaćivanja. 

Da se ugasi sporni Instagram profil, pretučeni učenik morao bi platiti određeni iznos

- Ne opravdavam njegovo nasilje, ali iza svakog napada se istražuje pozadina. Nije ga iz čista mira lupio, očito je bilo nešto prije između njih. U srijedu imamo sjednicu nastavničkog vijeća na kojoj ćemo odlučiti hoće li kazna ići jednom ili obojici ili će se kazniti i još neki drugi učenici. Gledajte, ne možete samo tako dijete izbaciti iz škole, eventualno mu možete izreći neku mjeru - objasnio je ravnatelj te škole. 

POVEZANI ČLANCI:

- Ne mogu vam dati izjave, ne smijem dati nikakvu izjavu, sve je proslijeđeno na policiju i na DORH - poručio je ravnatelj nakon privođenja mladića. 

>> VIDEO Pokloni padaju u Saboru: Bulj darovao Hrvoj-Šipek majicu, ona mu zauzvrat stavila značku

Komentara 2

LU
Lukeruk
17:38 28.09.2023.

Ziher nije brazilac, njih se ne smije privodit a ne idu ni u srednju

ZA
!zagreb!
18:19 28.09.2023.

Gad mali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije