Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Policija prije i tijekom utakmice Dinamo-Anderlecht privela 8 osoba

Dinamo Anderlecht
Foto: Antonio Bronić | VLM
17.09.2009.
u 22:16

U službene prostorije, na samom početku utakmice, dovedena su ukupno trojica hrvatskih državljana pod utjecajem alkohola, starosti 39, 35 i 28, priopćila je zagrebačka policija.

Prije i nakon utakmice „Dinamo" i RSC „Anderlecht" koja je održana večeras na stadionu Maksimiru, policija je u službene prostorije dovela 8 osoba; 6 hrvatskih državljana od kojih je jedan maloljetan i dva navijača gostujućeg nogometnog kluba, belgijski državljani, priopćila je zagrebačka policija.

Svi su, do otrježnjenja, odvedeni u jedinicu za zadržavanje i prepratu.
Prije početka utakmice u vlaku koji je prometovao iz smjera Vinkovaca prema Zagrebu  domaći su navijači oštetili vagon, pri čemu je jedan od njih, maloljetnik doveden u službene prostorije na prekršajnu obradu.

U službene prostorije, na samom početku utakmice, dovedena su ukupno trojica hrvatskih državljana pod utjecajem alkohola, starosti 39, 35 i 28. Najstarijem je izmjerena koncentracija alkohola od 1,78 g/kg, 35-godišnjaku 1,28 g/kg, a kod najmlađeg, koji je posjedovao drogu, 1 g/kg alkohola.

U isto je vrijeme, zbog alkoholiziranosti (3,17 g/kg) u prostorije policije doveden i jedan belgijski državljanin (1983.), navodi se u priopćenju. 

Tijekom same utakmice u službene prostorije dovedena su dvojica hrvatskih državljana starosti 36 i 20 godina. Starijem je izmjerena koncentracija od 3,59 g/kg, a mlađem prema kojem je postupano zbog tučnjave na tribini, 1,26 g/kg alkohola.

Belgijskom je državljaninu 34-godišnjaku, dovedenom u službene prostorije pola sata prije kraja utakmice, izmjerena koncentracija alkohola od 3,19 g/kg.    

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:37 17.09.2009.

Tko je pametniji, Hrvati ili Slovenci??? Riješite ovaj test i saznajte --------> http://hr.test-iq.com/#111706

JP
jpavle
10:20 18.09.2009.

...pomognimo LOKOMOTIVU!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije