Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brza reakcija

Policija prevezla pacijenta s otoka Iža u Zadar, prošle godine 15 puta su uspješno reagirali

Pomorska policija u ophodnji
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
12.01.2023.
u 16:17

Pored nadzora morske državne granice, brige za sigurnost na moru i sudjelovanja u akcijama traganja i spašavanja, policija pruža pomoć građanima otoka tijekom cijele godine, tako je prošle godine zabilježeno 15 prijevoza bolesnika policijskim plovilima sa zadarskih otoka - naveli su iz zadarske policije

Policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar jučer su policijskim plovilom sa zadarskog otoka hitno prevezli bolesnika do Zadra nakon poziva za potrebom hitnog prijevoza bolesnika.

- Posada policijskog broda  P-215  „Ante Baljak Pajo“ je potom u 13 sati sa otoka Iža do Zadra prevezla pacijenta u pratnji doktora, poradi pružanja daljnje liječničke pomoći i potrebne medicinske skrbi. Ovo nije izdvojen slučaj, već samo jedan od događaja u kojima posade policijskih plovila samostalno ili u suradnji s drugim nadležnim službama sudjeluju u pružanju pomoći građanima. Pored nadzora morske državne granice, brige za sigurnost na moru i sudjelovanja u akcijama traganja i spašavanja, policija pruža pomoć građanima otoka tijekom cijele godine, tako je prošle godine zabilježeno 15 prijevoza bolesnika policijskim plovilima sa zadarskih otoka - naveli su iz zadarske policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije