Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija otkrila detalje:

'Najprije ju je udario automobilom, pa namjerno pregazio dok je ležala na podu'

Policija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
24.12.2018.
u 12:24

Također ga se sumnjiči da je u nasrtaju vozilom lakše ozlijedio još dvoje građana

Strašna nesreća koja se dogodila jučer u Biogradu kada je 68-godišnjak udario automobilom svoju suprugu nakon što se vratila iz Crkve, a potom je ozlijedio nožem potresla je Zadar.

Nesretna 67-godišnja završila je u bolnici i zasad nije poznata težina njenih ozljeda, a nad njenim suprugom provedeno je kriminalističko istraživanje.

Zadarska policija 68-godišnjaka sumnjiči da je jučer ujutro oko 9.45 sati u Osječkoj ulici u Biogradu, najprije VW Polo-om udario 67-godišnju ženu, a potom je na podu pregazio istim vozilom.

"Nakon što joj je 65-godišnjak pomogao i sklonio je s ulice, 68-godišnjak im je prišao te ozlijeđenoj ženi nožem zadao dvije ozljede, u predjelu gornjeg dijela trupa i lica.", priopćili su iz Zadarske policije.

Također ga se sumnjiči da je u nasrtaju vozilom lakše ozlijedio još dvoje građana.

Ključne riječi

Komentara 4

SA
samoborka
12:45 24.12.2018.

Sto se sve dogadja iza zatvorenih vrata kuca i stanova... Koliko je obitelji koje zive na rubu mentalnog ludila i/ili poremecenosti uzrokovanih porocima..i koliko je djece koja na ogromnu zalost odrastaju u takvim domovima i to upijaju u sebe. I onda se isto tako ponasaju u svojim skolama, zajednicama, danas sutra vlastitim brakovima...

BF
bf2
18:12 24.12.2018.

"strašna nesreća dogodila se..." koliko ja znam nesreća je kada nešto napraviš slučajno,a ako namjerno pregaziš nekog autom,onda je to pokušaj ubojstva

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
12:44 24.12.2018.

Branitelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije