Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAĐENA

9 dana drame: Oteo Moniku (12) na putu do škole pa je krio po grobljima

Ninoslav Jovanović
Foto: MUP Srbije/Blic
1/2
29.12.2019.
u 23:31

Policija je locirala otmičara nakon što je uključio mobilni telefon, koji je proteklih dana bio isključen. Kada je shvatio da su ih pronašli, Moniku je pustio i pobjegao

Nakon što je u popodnevnim satima Monika pronađena u grobnici u selu Svrljiški Miljkovac, Ninoslav Jovanović se uputio u bijeg. Kako navode srpski mediji, pobjegao je s nožem u ruci, a neke informacije tvrde kako prijeti da će se ubiti

Naime, Novosti navode kako je Pasjača pod opsadom policije koja očekuje da će ubrzo uhvatiti Jovanovića. 

Policija ga je locirala nakon što je uključio mobilni telefon, koji je proteklih dana bio isključen. Kada je shvatio da su ih pronašli, Moniku je pustio i pobjegao

Foto: TOMAŽ SKALE

U potrazi za već osuđivanim pedofilom i silovateljem te nesretnom djevojčicom sudjelovalo je preko 600 policajaca, a tragali su i lovci, psi tragači i brojni dragovoljci. 

Srpski mediji navode kako je djevojčica u dobrom zdravstvenom stanju, a trenutno se nalazi u Kliničkom centru u Nišu. 

Nakon ginekološkog pregleda, neslužbeno je potvrđeno kako Jovanović nije seksualno zlostavljao Moniku. Djevojčica nema vidljivih potvrda koje ukazuju da je bila žrtva silovanja ili seksualnog zlostavljanja.

Monika nakon pronalaska neprestano plače, a nakon razgovora s psihologom će biti detaljnijih saznanja, prenosi Alo.rs.

Oteta je još 20. prosinca ujutro na putu do škole u naselju Brzi Brod. Tek nakon gotovo tri dana policija je uspjela povezati s Jovanovićem. Automobil koji je ukraden njegovoj sestri pronađen je tada na groblju u selu Malča, odakle je Jovanović rodom. Policija je u vozilu pronašla njegove otiske prstiju, kao i kosu djevojčice. Nedaleko je pronađen i Monikin ruksak

Pokrenuta je opsežna potraga u koju su bile uključene stotine policajaca, ali i građana, a na kraju i vojna policija. Otmičar je danima mijenjao lokacije skrivajući se po selima, zapuštenim kućama i grobljima, javljaju srpski mediji. 

Velika akcija potrage na kraju je urodila plodom, devetog dana potrage djevojčica je pronađena živa i svjesna u napuštenoj vikendici u selu Pasjača, ali Jovanović je prije toga pobjegao pa je policija nastavila akciju..

 

Ključne riječi

Komentara 23

MA
Masnica3
21:20 29.12.2019.

Koga briga za jednim pedofilom . Nek se ubije u cemu je problem. Bilo bi manje ovakvih zlocina.

ZI
zip123
20:06 29.12.2019.

I,u cemu je problem?

DU
Deleted user
19:58 29.12.2019.

Čuj, prijeti... 😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije