Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVIČAN ZLOČIN

Policija objavila tijek napada na Cetinju: 'Napadač je ubio dvoje djece i ženu. Onda izašao van i nastavio pucati'

Foto: STEVO VASILJEVIC/PIXSELL/Instagram
1/5
12.08.2022.
u 22:51

Prema zasad poznatim okolnostima, danas oko 15.30 sati Vučko Borilović (34) pucao je na obitelj koja je boravila u podstanarskom stanu unutar njegove kuće

Okolnosti krvoprolića na Cetinju u kojem je zajedno s napadačem ukupno ubijeno 11 osoba, a ozlijeđeno šestero se i dalje utvrđuju, potvrdio je to večeras medijima šef crnogorske policije Zoran Brđanin. 

Osim toga, potvrđeno je i kako je dvoje djece izgubilo život u pucnjavi i poručio kako se ''suosjeća s obiteljima stradalih'' te uputio sućut. 

- Također, nadam se da će se povrijeđeni brzo i uspješno oporaviti - kazao je, prenosi RTCG

Prema zasad poznatim okolnostima, danas oko 15.30 sati Vučko Borilović (34) pucao je na obitelj koja je boravila u podstanarskom stanu unutar njegove kuće.

>> VIDEO Krvoproliće u Crnoj Gori: Ubijeno 11 osoba među kojima su i djeca, napadača (34)  usmrtio sugrađanin

- On je, tom prilikom, upotrebom vatrenog oružja – lovačke puške - lišio života dvoje djece, jedno od osam, a drugo od jedanaest godina, i ranio njihovu majku koja je u medicinskoj ustanovi podlegla povredama - naveo je Brđanin. 

Nakon toga je, navodi šef policije, izašao i pucao na stanovnike naselja Medovine i ubio još sedam osoba, a ranio šest. 

- Po pozivu građana, na lice mjesta su upućeni policijski službenici kojom prilikom je u razmjeni vatre teško ranjen jedan policijski službenik - dodao je. 

- Naglašavam da se okolnosti cjelokupnog događaja, uključujući i lišenje života V.B. i dalje utvrđuju, a javnost će, posredstvom medija, biti obaviještena o svim detaljima - dodao je. 

Kazao je kako se nada da ''više nikada neće svjedočiti takvoj tragediji u Crnoj Gori''. 

- Vjerujem da svi poštujemo bol porodica, a zahvaljujem medijima na korektnom odnosu u dosadašnjem izvještavanju i apeliram da se sa maksimalnim oprezom nastavi izvještavanje - zaključio je Zoran Brđanin. 

>> VIDEO Afera diplome: Jedna od spornih diploma u rukama je Grbinove supruge

Komentara 9

VA
vadis1
23:35 12.08.2022.

Velika tragedija!

Avatar crazy_bat
crazy_bat
23:21 12.08.2022.

Koji bolesnik!

Avatar Cantor
Cantor
07:31 13.08.2022.

Takvi su mi „najbolji”. Ubijaju ljude koji nikakve veze niti krivice sa njihovim problemima nemaju. U stilu ako idem ja idete i svi skupa samnom. Nisu to bolesnici. To su zli ljudi gdje je zlo samo čekalo u njima da pokaže svoje pravo lice....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije