Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lolek i Bolek
Povratak na članak

Policija objavila snimku pljačke banke, razbojnici ubrzo uhićeni

Dvojica “iskusnih” razbojnika mislila su da su se dobro pripremila za svoju prvu veliku pljačku. Meta: Raiffeisen banka u Novom Zagrebu. Rezultat: potpuni debakl

Komentari 6

Avatar Sor@n
Sor@n
23:41 24.03.2011.

Jel to ona dvojica A E TO.

VL
DU
Deleted user
16:44 24.03.2011.

Eto, to se događa kad se ne pripremiš dovoljno za ozbiljan posao...

VL
MA
majstor
18:44 24.03.2011.

ostavite pljacke za politicare...

VL
Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
02:39 25.03.2011.

Osumnjičeni Denis M. stari je znanac policije te je evidentiran za čak više od 70 kaznenih djela, većinom razbojstva i krađe. Ni njegov osumnjičeni kolega policiji nije nepoznat. Svejedno, bogato kriminalno “iskustvo” im nije pomoglo. Bravo sada će imati 71 kazneno dijelo a sudac će ga opet pustiti tako da policajci opet riskiraju svoj život.Nisu oni krivi kriminalci nego sustav.

VL
NI
Nikahr80
08:58 25.03.2011.

Čovjek bi pomislio da će nakon 70 kaznenih djela naučiti bar nešto ali vidimo iz priloženog da baš i nije, ali zaista moram se pridružiti komentarima ono što je odvratno u ovome je da koriste prosvijede gdje se ljudi bore za prestanak pljačke vladajućih da bi izvršili svoje pljačke, nikad mi nećemo biti ujedinjeni sa istim ciljem jer uvijek ima onih koji -će svoju privatnu korist staviti iznad općeg dobra zajednice.

VL
SM
simune mali
10:16 25.03.2011.

i \"mali \" i \"veliki\" kriminalci na slobodi, a mi zato placamo racune...jeb..m ti drzavu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.