Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađeni mrtvi

Policija objavila razlog smrti dvojice migranata koje su pronašli u šumi kod Ogulina

Granična policija RH u ophodnji državnom granicom u sprečavanju ulaska migranata iz BIH
Foto: Robert Anić/Pixsell
13.08.2018.
u 12:00

Kako se i sumnjalo, utvrđeno je da su dvojica muškaraca smrtno stradala prilikom odrona kamenja s uzvišenja koje je palo na njih

Nakon što su u šumi na području Drežnice, kod zaseoka Tomići nedaleko od Ogulina, pronađena mrtva dvojica migranata, policija je danas otkrila razlog njihove smrti.

Kako se i sumnjalo, utvrđeno je da su dvojica muškaraca smrtno stradala prilikom odrona kamenja s uzvišenja koje je palo na njih.

Kako je priopćila PU karlovačka, policija je zatekla 12 osoba, od kojih su dvije pronađene mrtve, a ostalih deset stranih državljana izrazilo je namjeru za podnošenje zahtjeva za međunarodnom zaštitom te su prepraćeni u Prihvatilište za tražitelje međunarodne zaštite u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar babas
babas
01:51 15.08.2018.

Umjesto da opaše hrvatske istočne granice bodljikavom žicom, Plenki šalje policiju na granicu da sakuplja emigrante i privodi u Zagreb. Na taj način se bori protiv izumiranja Hrvata.

Avatar fredi
fredi
12:57 13.08.2018.

Dajte se više prestanite svađati s padežima - zahtjev može biti za nešto, a ne za čime, dakle - akuzativ. Deset ih je izrazilo namjeru za podnošenje zahtjeva za što? Za međunarodnu zaštitu!

LO
Long
12:20 13.08.2018.

Boze me sacuvaj. To samo moze bit u Hrvatskoj. Odron kamenja ili izboli iz strsljani. Malo su nateceni i slomljeni, ali to je sigurno od toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije