Naslovnica Vijesti Crna kronika

Policija objavila razlog smrti dvojice migranata koje su pronašli u šumi kod Ogulina

Kako se i sumnjalo, utvrđeno je da su dvojica muškaraca smrtno stradala prilikom odrona kamenja s uzvišenja koje je palo na njih
13. kolovoza 2018. u 12:00 3 komentara 3287 prikaza
Granična policija RH u ophodnji državnom granicom u sprečavanju ulaska migranata iz BIH
Foto: Robert Anić/Pixsell

Nakon što su u šumi na području Drežnice, kod zaseoka Tomići nedaleko od Ogulina, pronađena mrtva dvojica migranata, policija je danas otkrila razlog njihove smrti.

Granična policija RH u ophodnji državnom granicom u sprečavanju ulaska migranata iz BIH pronađeni mrtvi Užas u šumi kod Ogulina: Na dvojicu migranata odronila se stijena?

Kako se i sumnjalo, utvrđeno je da su dvojica muškaraca smrtno stradala prilikom odrona kamenja s uzvišenja koje je palo na njih.

Kako je priopćila PU karlovačka, policija je zatekla 12 osoba, od kojih su dvije pronađene mrtve, a ostalih deset stranih državljana izrazilo je namjeru za podnošenje zahtjeva za međunarodnom zaštitom te su prepraćeni u Prihvatilište za tražitelje međunarodne zaštite u Zagrebu.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • Avatar babas
  babas:

  Umjesto da opaše hrvatske istočne granice bodljikavom žicom, Plenki šalje policiju na granicu da sakuplja emigrante i privodi u Zagreb. Na taj način se bori protiv izumiranja Hrvata.

 • Avatar fredi
  fredi:

  Dajte se više prestanite svađati s padežima - zahtjev može biti za nešto, a ne za čime, dakle - akuzativ. Deset ih je izrazilo namjeru za podnošenje zahtjeva za što? Za međunarodnu zaštitu!

 • Long:

  Boze me sacuvaj. To samo moze bit u Hrvatskoj. Odron kamenja ili izboli iz strsljani. Malo su nateceni i slomljeni, ali to je sigurno od toga.