Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22-GODIŠNJAK

Policija objavila fotografije bjegunca: Ozlijedio je policajca pa pobjegao

Bjegunac iz Zagreba
Foto: PU zagrebačka
1/5
20.08.2021.
u 15:50

Ima tetovažu s unutarnje strane desne nadlaktice u oblika natpisa "Hanna“ i na desnom ramenu "Alia“

Policijska uprava zagrebačka objavila je fotografije 22-godišnjaka koji je u srijedu, 18. kolovoza, na Trnju pobjegao iz policijskog kombija

Počinio je kazneno djelo "Prisila prema službenoj osobi“ na štetu policijskog službenika Policijske uprave zagrebačke nakon čega se dao u bijeg. 

Radi se o muškoj osobi starosti 22 godine, srednje tjelesne građe, visine oko 185 cm, smeđih očiju. Prema dostupnim informacija, ima tetovažu s unutarnje strane desne nadlaktice u oblika natpisa "Hanna“ i na desnom ramenu "Alia“, navode iz policije. 

Foto: PU Zagrebačka

Iz PU zagrebačke mole građane da ih obavijeste ako imaju informacije o bjeguncu. Napominju i kako se informacije mogu dostaviti anonimno.

Ključne riječi

Komentara 24

IC
Il Croato
15:57 20.08.2021.

Zdimio Ronaldo? Pun ih je grad

ČS
Čuvaj se senjske ruke
16:02 20.08.2021.

A kako mu je ime? To je tajna. Meni liči na jednog iz Pitomače.

ZA
zagabria111
16:06 20.08.2021.

Prije su objavili da se zove Šerif i da operira i u Sloveniji a sada je anonimno. Ako operira u više država onda je savezni šerif, gdje ćete hapsit saveznog šerifa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije