Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA NA A7

Jurio teretnim vozilom, pa naletio na radnike HAC-a koji su postavljali signalizaciju. Jedan poginuo

Foto: 24sata
10.11.2022.
u 10:49

Ozlijeđenom 53-godišnjem vozaču je medicinska pomoć pružena u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teške ozljede.

PU primorsko-goranska oglasila se oko prometne nesreće koja se dogodila u srijedu navečer na autocesti A7 na čvoru Orehovica u kojoj je poginuo jedan djelatnik Hrvatskih autocesta, a drugi je teško ozlijeđen.

"Sinoć oko 22 sata na autocesti A6 kod čvora Orehovica dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 38-godišnji hrvatski državljanin, u teretnom vozilu. Očevidom kojim je rukovodila općinska državna odvjetnica utvrđeno je kako je do nesreće došlo kada je 65-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući teretnim vozilom marke Mercedes, splitskih registracijskih oznaka, i krećući se nepropisnom brzinom iz pravca Čavli u smjeru Rijeke udario je u skupinu vozila koja se nalazila na prometnici, a potom i u zadnji dio teretnog vozila, marke Iveco, zagrebačkih registracijskih oznaka, iz skupine kojim je upravljao 53-godišnji hrvatski državljanin.", navode iz policije.

 Na zadnjem dijelu priključnog vozila skupine vozila nalazio se djelatnik HAC-a i ophodar ceste, 38-godišnji hrvatski državljanin, koji je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće. Ozlijeđenom 53-godišnjem vozaču je medicinska pomoć pružena u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teške ozljede.

"Vozač 65-godišnjak je uhićen i priveden na postupanje u Postaju prometne policije Rijeka te je po završetku kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, kaznenog djela opisanog u čl. 227. st.4. i st.1. Kaznenog zakona", navode iz policije.

VIDEO: Potpredsjednik Komisije Margaritis Schinas: Neprijatelji podcjenjuju dodatnu vrijednost Europske unije

Komentara 14

Avatar grbadeva
grbadeva
11:30 10.11.2022.

Gotovo sam ziher da je vozač drljao po mobitelu. Često ih vidim, a od pet njih trojica kopaju po mobu.

MR
mrD
11:59 10.11.2022.

Treba nabaviti 100 blicera na autoprikolicama i postavljati u zone radova. Jedini nacin edukacije na balkanu

Avatar links
links
12:21 10.11.2022.

ništa čudno, teretnjaci, cisterne tu pretječu sa 100 na sat... bilo je pitanje dana!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije