Naslovnica Vijesti Crna kronika

Policija obavila niz obavijesnih razgovora, američki vojnici Zadar nazvali - getom

Policija također i dalje ne navodi je li djelo prekvalificirano iz narušavanja javnog reda i mira budući da se navodilo da su vojnici napadnuti jer su twerkali i pokazivali svoje gay sklonosti
22. listopada 2019. u 14:01 8 komentara 954 prikaza
Napadnuti Amerikanci
Foto: Screenshot/Instagram
Pogledajte galeriju 1/3

Policija provodi izvide i kada slučaj bude riješen obavijestit ćemo javnost. Ovo je sve što smo uspjeli dobiti iz zadarske policije čija je glasnogovornica Ivana Grbin najavila priopćenje za javnost tek kad se istraga dovrši o nemilom događaju u zadarskoj diskoteci u kojoj su pretučena dvojica američkih vojnika u noći sa subote na nedjelju.

Napadnuti Amerikanci 'Trojica su me udarala' U Zadru pretukli američke gej vojnike. Policija: Bili su pod utjecajem alkohola

Policija također i dalje ne navodi je li djelo prekvalificirano iz narušavanja javnog reda i mira budući da se navodilo da su vojnici napadnuti jer su twerkali i pokazivali svoje gay sklonosti.

Ponegdje se špekuliralo i s rasizmom kao motivom napada skupine od, kako se navodilo osam ili devet muškaraca, no policija o tome ne komentira ništa i tek smo doznali da je obavljen niz obavijesnih razgovora u potrazi za skupinom muškaraca također gostiju diskoteke u kojoj su Amerikanci napadnuti.

Policiji je istragu otežalo i to što američki vojnici uopće nisu htjeli razgovarati o događaju, i oni su nakon sto im je pružena hitna medicinska pomoć napustili Hrvatsku. Vidno ozlijeđene glave uz tvrdnju da su morali spašavati goli život Zadar su u jednom videu nazvali getom.

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
 • master58:

  Sta su radili na ulici i u klubu dobro su i prosli

 • Majk:

  Crnac će nekom govorit za geto

 • Avatar Ledeni
  Ledeni:

  Ne razumijem to gey vojnici. Da li služe u ženskom vodu? Ili se navečer drapaju kriš kraš?