Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u zadarskoj diskoteci

Policija obavila niz obavijesnih razgovora, američki vojnici Zadar nazvali - getom

Napadnuti Amerikanci
Foto: Screenshot/Instagram
1/3
22.10.2019.
u 14:01

Policija također i dalje ne navodi je li djelo prekvalificirano iz narušavanja javnog reda i mira budući da se navodilo da su vojnici napadnuti jer su twerkali i pokazivali svoje gay sklonosti

Policija provodi izvide i kada slučaj bude riješen obavijestit ćemo javnost. Ovo je sve što smo uspjeli dobiti iz zadarske policije čija je glasnogovornica Ivana Grbin najavila priopćenje za javnost tek kad se istraga dovrši o nemilom događaju u zadarskoj diskoteci u kojoj su pretučena dvojica američkih vojnika u noći sa subote na nedjelju.

Policija također i dalje ne navodi je li djelo prekvalificirano iz narušavanja javnog reda i mira budući da se navodilo da su vojnici napadnuti jer su twerkali i pokazivali svoje gay sklonosti.

Ponegdje se špekuliralo i s rasizmom kao motivom napada skupine od, kako se navodilo osam ili devet muškaraca, no policija o tome ne komentira ništa i tek smo doznali da je obavljen niz obavijesnih razgovora u potrazi za skupinom muškaraca također gostiju diskoteke u kojoj su Amerikanci napadnuti.

Policiji je istragu otežalo i to što američki vojnici uopće nisu htjeli razgovarati o događaju, i oni su nakon sto im je pružena hitna medicinska pomoć napustili Hrvatsku. Vidno ozlijeđene glave uz tvrdnju da su morali spašavati goli život Zadar su u jednom videu nazvali getom.

Ključne riječi

Komentara 8

MA
master58
14:31 22.10.2019.

Sta su radili na ulici i u klubu dobro su i prosli

KB
koprivnicakrizevci.besplatniog
15:06 22.10.2019.

Vi mediji maltretirate narod !!! Sramota koliko ovim likovima davate medijskog prostora !!! Fuj !!!

MA
Majk
15:24 22.10.2019.

Crnac će nekom govorit za geto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije