Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Ludbrega
Povratak na članak

Policija: Djeca nisu bila vezana, a nije bilo ni autosjedalice; Gradonačelnik: Da je bilo rampe, nesreća se ne bi dogodila

Dječak (4) i majka (27) preminuli su na mjestu, potvrdila je ranije PU varaždinska, dok je u Općoj bolnici Koprivnica kasnije ozljedama podlegla 4-godišnja djevojčica

Komentari 7

VZ
vzzzbx
22:02 15.09.2022.

Zakoni ne vrijede za njih, bas ni jedni? Eto zakoni fizike vrijede.....

VL
EX
Exar89
22:56 15.09.2022.

Da je vozačica stala na znaku stop ili da su barem svi bili vezani kako spada... Svaki put kad se vozim Uberom na stražnjem sjedalu vozač se čudi što se vežem. Eto, to je jedan od razloga zašto toliko ljudi nepotrebno umire na cestama.

VL
HA
HERCEGOVA@AC
22:13 15.09.2022.

Znam da mi je IQ negativan (u minusu), ali kako, da vozim djecu i da ne stanem ispred pruge?

VL
EZ
ezer
08:08 16.09.2022.

Gledajući oštećenje vozila dobro da je netko preživio. Vozačicu i dijete iza nikakav remen ne bi spasio dok drugo dijete da je vezano u autosjedalici možda bi preživjelo. Ovo je još jedno upozorenje svima u prometu da stanu i pogledaju mogu li sigurno proći željezničku prugu imala ili ne rampu.

VL
EC
ECC81
00:11 16.09.2022.

Nazalost da, zena nije stala na mjestu gdje se uci da treba stat. Ali....stvarno HŽ je u duboko u prošlom stoljeću, katastrofa. Samo uhljeb do uhljeba. Ljudii ide cuug, cuug ide... Na moru, npr Plovput, vrijedno svake godine označi barr jedno opasno mjesto svjetionikom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.