Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavili uvredljive komentare

Policija o privođenju u Zadru: Dvojica muškaraca omalovažavala su premijera

Zadar: Premijer Andrej Plenković susreo se s gradonačelnikom i županom
Marko Dimic/PIXSELL
24.01.2022.
u 12:57

Nakon provedenog istraživanja obojica su 21. siječnja u popodnevnim satima uz Optužni prijedlog prepraćena na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru

U petak 21. siječnja 2022. godine policijski službenici Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad dvije  muške osobe u dobi od 71 i 49 godina zbog članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Naime, obojica su 20. siječnja 2022. godine na objavljeni članak o najavi posjeta predsjednika Vlade RH  Maslenici, koji je objavio jedan zadarski portal na društvenoj mreži, objavili komentare uvredljivog i omalovažavajućeg  sadržaja, a takvim su ponašanjem ostvarili obilježja navedenog prekršaja.

Nakon provedenog istraživanja obojica su 21. siječnja u popodnevnim satima uz Optužni prijedlog prepraćeni na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru. Također, Policijska uprava zadarska odbacuje izrečene teze u javnosti koje aludiraju na to da je premijer involviran u navedeno postupanje policije. Riječ je o redovitom postupanju policije u sklopu službene dužnosti te je na nadležnom sudu da donese konačnu odluku, istaknuli su iz zadarske policije. 

Komentara 65

DL
Dvanaest__legija
13:09 24.01.2022.

Što se anemičnog izdajicu više ne smije omalovažavati i vrijeđati?

LE
LenardHr
13:08 24.01.2022.

Za ovo se nismo borili u domovinskom ratu. Ovo nije Hrvatska kakvu smo sanjali.

Avatar MicroCube
MicroCube
13:02 24.01.2022.

"Dvojica muškaraca omalovažavala su Plenkovića" ... ah fenomenalno. Posredno su omalovažavali i Kardelja a to se nikako ne smije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije