Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ U PALEŠNIKU

Policija o muškarcu (34) pronađenom na kolniku: Poginuo je u naletu auta, vozač je pobjegao

Veliki Zdenci: U prometnoj nesre?i smrtno stradao biciklist
Damir Spehar/PIXSELL
09.04.2023.
u 14:37

Prometna nesreća dogodila se rano jutros oko 4,20 sati u  Palešniku gdje je došlo do naleta vozila na 31-godišnjaka koji je uslijed zadobivenih ozljeda umro na mjestu događaja

Policija je utvrdila da je 31-godišnji muškarac, čije je tijelo pronađeno u nedjelju ujutro na kolniku u mjestu Palešnik kod Garešnice, poginuo u naletu automobila, a vozač se udaljio s mjesta nesreće bez pružanja pomoći unesrećenom, priopćeno je.

Prometna nesreća dogodila se rano jutros oko 4,20 sati u  Palešniku gdje je došlo do naleta vozila na 31-godišnjaka koji je uslijed zadobivenih ozljeda umro na mjestu događaja, priopćila je bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava. 

Nepoznati vozač udaljio se s mjesta prometne nesreće bez da je pružio pomoć unesrećenom. Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru koja je naložila obdukciju stradalog, dodaju iz PU bjelovarsko-bilogorske.  

Iz PU bjelovarsko-bilogroske javili su kasnije kako je 'brzim djelovanjem policije terenskim provjerama pronađeno vozilo koje se dovodi u vezu s prometnom nesrećom'.

- U tijeku je provođenje dokaznih i izvidnih radnji. O rezultatima kriminalističkog istraživanja izvijestit ćemo po dovršetku kriminalističkog istraživanja - stoji u priopćenju.

>> VIDEO U Osijeku se zapalio automobil, policija potvrdila da je požar bio podmetnut

Ključne riječi

Komentara 2

HR
hrza
17:47 09.04.2023.

Koji to nečovjek mora bit da nepruži pomoć unesrećenom????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije