Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provala u stan

Policija našla ukradene torbice Ivane Vide vrijedne 600 tisuća eura

Domagoj Vida na na doček u Donji Miholjac stigao na kočiji
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
03.02.2023.
u 17:51

Obavljenom pretragom kod 36-godišnjaka pronađena je veća količina torbica raznih dizajnera kao i drugi predmeti za koje se posumnjalo da veći dio potječe iz počinjene provale u srpnju 2022. godine na području Centra u Ulici Šestinski vrh, a što je u konačnici i potvrđeno kroz daljnje kriminalističko istraživanje. Materijalna šteta iznosi više od 600.000 eura.

Policija je izvijestila da je dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Teške krađe, izvijestili su iz policije. Istraživanje su provele policijske postaje zagrebačka i brodsko-posavska zbog sumnje da je muškarac u listopadu 2022. provalio u kuću na području Slavonskog Broda. Tijekom istrage, policijski službenici su posumnjali da bi se počinitelj mogao nalaziti na području Zagreba.

Službenici su odmah stupili u kontakt s kolegama iz Zagreba koji su uhitili 36-godišnjaka i obavili pretragu stana na Peščenici kojim se koristio. Obavljenom pretragom pronađena je veća količina torbica raznih dizajnera kao i drugi predmeti za koje se posumnjalo da veći dio potječe iz počinjene provale u srpnju 2022. godine na području Centra u Ulici Šestinski vrh, a što je u konačnici i potvrđeno kroz daljnje kriminalističko istraživanje. Materijalna šteta iznosi više od 600.000 eura.

Kako piše 24sata bračni par Vida opljačkan je prošle godine u srpnju dok nisu bili u kući na Šestinama u Zagrebu. Lopovi su tad, neslužbeno se doznalo, iz kuće odnijeli nakit i druge dragocjenosti navodno ukupne vrijednosti više od 600.000 eura.

Kako je tada pisao Jutarnji list, pljačkaš je iz kuće odnio nakit i druge dragocjenosti navodno ukupno vrijedne više od 4,5 milijuna kuna.

Foto: PU brodsko-posavska

"PU zagrebačka zaprimila je prijavu provale na području Centra. Prema do sada prikupljenim saznanjima nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 28-godišnjakinje te otuđio nakit, a provala je izvršena u razdoblju od 24. do 27. srpnja. Materijalna šteta je neutvrđena, a cijeni se većom. Na mjestu događaja proveden je očevid, a kriminalističko istraživanje je u tijeku", rekli su tada iz policije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu.

Kako piše 24sata Ivana Vida u siječnju se na društvenoj mreži pohvalila kako su njene torbice ponovno s njom.

"Dobrodošla kući. 'Ko želi neka čestita", napisala je Ivana Vida (29) na fotografiji "birkinice" koju je objavila na svojoj društvenoj mreži. Na drugoj fotografiji koju je objavila, supruga nogometaša Domagoja Vide (33) "zoomirala" je ručku skupocjene torbe na koju je dala utisnuti svoje inicijale I. V. Kradljivac je pokušao skinuti inicijale, no ostao je njihov trag. "Dobar pokušaj momci", nasmijalo je to Ivanu.

Video: Policija: Svih petero prijavljenih imalo alkohola u krvi, HZJZ naveo da su zadobili lakše ozljede

Ključne riječi

Komentara 35

RS
rasta sev
18:43 03.02.2023.

E moj Vida ...

SA
sargu123
18:39 03.02.2023.

Ova je skupljala torbice kao Imelda Marcos cipele. Svašta!

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
19:15 03.02.2023.

600 tis.!!!!???? Domba...legić...probudi se..ova će te doći glave !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije