Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASKE NISU NOSILI

Otvorio kafić pa ga priveli: Našli gazdu, konobaricu i goste kako piju alkohol

Otvorio kafić
Foto: PU istarska
1/3
22.12.2020.
u 10:14

Gosti su sjedili za stolom i konzumirali alkoholna pića, a ni oni ni djelatnica nisu nosili maske za lice. Oni su prekršajno, a vlasnik kafića je kazneno prijavljen te je i priveden

Zbog širenja i prenošenja zaraznih bolesti osumnjičen je 67-godišnji državljanin Srbije koji je na području Marčana otvorio kafić, iako je ugostiteljskim objektima rad zabranjen.

Kako je priopćila PU istarska, policajci su 21. prosinca u 7.45. u kafiću koji nije smio biti otvoren zatekli 67-godišnjeg vlasnika, 69-godišnju djelatnicu te dva gosta u dobi od 53 i 62 godine. Gosti su sjedili za stolom i konzumirali alkoholna pića, a ni oni ni djelatnica nisu nosili maske za lice. Oni su prekršajno, a vlasnik kafića je kazneno prijavljen te je i priveden.

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
13:48 22.12.2020.

Kada teror postane zakon, otpor postaje obveza!

VL
_________
14:02 22.12.2020.

Da bi počinio kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti, prvi preduvjet je da imaš zaraznu bolest. A maske nisu nosili jer su maškare tek u veljači.

GE
geler203
14:04 22.12.2020.

Ustav. Članak 54. Svatko ima pravo na rad i slobodu rada. Svatko slobodno bira poziv i zaposlenje i svakomu je pod jednakim uvjetima dostupno svako radno mjesto i dužnost. Na koji način se to pravo može ukinuti? Je li gospodine Plenkoviću?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije