Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLI S HELIKOPTEROM

Policija naoružana puškama lovila 'zvijer' koja terorizira stanovnike elitnog londonskog naselja

Savannah
Foto: Screenshot
30.05.2020.
u 14:40

Vizažistica Kate Blackmore tvrdi da "ova zvijer luta vrtovima elitne četvrti na sjevernu Londona već osam mjeseci"

Savannah, hibridna pasmina mačaka nastala križanjem servala i domaće mačke, najskuplja je mačka na svijetu i jedan od omiljenih kućnih ljubimaca među bogatašima. No jedna odbjegla jedinka ove vrste, prema tvrdnjama stanovnika elitne londonske četvrti, već mjesecima terorizira cijelo susjedstvo. 

Vizažistica Kate Blackmore tvrdi da "ova zvijer luta vrtovima elitne četvrti na sjevernu Londona već osam mjeseci". Dvojica drugih stanovnika ispričali su za Daily Mail kako su u ponedjeljak navečer na njihova imanja stigli naoružani policajci zbog dojave o ovoj mački koja navodno jede druge kućne ljubimce.

Poznati londonski tajkun Nirmal Sethia rekao je da je policiju pozvao njegov susjed koji je opazio mačku dok je kuhao u dvorištu. Stiglo je 20 policajaca naoružanih puškama s helikopterom. No "zvijer" im je pobjegla, a policija je zaključila da se radi o Savannah mački koja nije opasna za ljude. Vjeruje se da se radi zapravo o odbjeglom kućnom ljubimcu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
16:57 30.05.2020.

londonski tajkun Nirmal Sethia, londonski gradonačelnik Sadiq Khan.... itd, itd... o, zemljo, otvori se!!!!

DU
Deleted user
16:15 30.05.2020.

Zvijer.....LOL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije