Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prilagodba schengenu

Policija nabavlja 240 vozila za 61,84 milijuna kuna

Ranko Ostojić
Patrik Macek/PIXSELL
30.05.2014.
u 15:35

PDV će platiti MUP, a novac je rezerviran u državnom proračunu.

Vlada je jučer dala suglasnost MUP-u za nabavu 130 automobila, 60 gospodarskih vozila i 50 terenaca. Ukupna vrijednost nabave vozila iznosi 61,845 milijuna kuna.

Vozila se nabavljaju zbog prilagodbe Hrvatske Schengenu, a novac je osiguran iz programa Schengenski instrument. PDV će platiti MUP, a novac je rezerviran u državnom proračunu.

>> Pomozite Vladi! U koliko skupim autima trebaju se voziti premijer i ministri?

 

Komentara 17

PA
paco1
15:40 30.05.2014.

Milioni prošle g dati za vozila i pametne tel, sad opet trebaju, tkoje ovdje lud?

DU
Deleted user
15:39 30.05.2014.

PDV će platiti MUP! Kao ono kiša/ocean odnosno voda se isparava i nastaju kišni oblaci te naposljetku opet voda skonča natrag u oceanu. Koja velikodušnost!? Nakon superluksuzne flotile A6 koja je završila u rukama MUP-ana jer se političari, a koji ih naručili "po mjeri", nisu ufali usjesti u njih - sada ih opremaju novom pošiljkom. Nastavnici nemaju pak krede u učionicama!

PA
paco1
15:39 30.05.2014.

Ovi stvarno nisu normalni, opet nova vozila.. Štaje ovima na vlasti?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije