Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa portala

Pomozite Vladi! U koliko skupim autima trebaju se voziti premijer i ministri?

automobili
17.02.2014.
u 16:04

U anketi ispod teksta dajemo vam mogućnost da "pomognete" Vladi i kažete svoje mišljenje o tome kolike bi trebale biti najviše cijene automobila u kojima će se voziti premijer i ministri.

Premijer Zoran Milanović na konferenciji za medije o nabavi skupih automobila za ministre rekao je da bi možda u odluci o nabavi trebalo "definirati raspon cijena automobila".

– Odluka koja je na snazi propisuje još višu klasu automobila za ministre, potpredsjednike Vlade i predsjednika Vlade. Ta klasa je snižena u postupku javne nabave jer je bio takav dogovor, ali nismo znali da će to na kraju biti toliki iznos novca. Možda je problem u odluci i možda bi u njoj trebalo definirati raspon cijena automobila – kazao je premijer Milanović.

Time je nagovijestio da bi u budućnosti pri nabavi automobila mogli određivati i najvišu cijenu automobila koje nabavljaju. U anketi ispod teksta dajemo vam mogućnost da "pomognete" Vladi i kažete svoje mišljenje o tome kolike bi trebale biti najviše cijene automobila u kojima će se voziti premijer, potpredsjednici Vlade i ministri.

>>Pogledajte kompoziciju vagona s automobilima za MUP!

>>271,156.904 kune za leasing, 1581 auto u Vladu, Sabor...

Komentara 56

Avatar Nexus
Nexus
16:20 17.02.2014.

Da se razumijemo, ovi nasi frajeri su tak nevazni da im ne trebaju blindirane limuzine. Svaki pucanj u njih je pucanj u prazno ili suplje.

MA
maxmaxymus1
16:20 17.02.2014.

s obzirom na postignuto,trebali bi se voziti u pravosudnim kombijima sa rešetkama ali samo u jednom pravcu,prema remetincu.

PN
premda_nije
16:20 17.02.2014.

Mislim da Crvena zastava u Kragujevcu radi idealan Fiatov model za ovu vladu. To im je najbolji auto za njihovu regijonsku politiku, a i Vučić bi bio presretan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije