Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJIČE GA ZA IZNUDU I KRAĐU

Policija mu postavila klopku nakon što je ukrao mobitel pa od vlasnika tražio nekoliko tisuća eura za povrat

Policija - ilustracija
Nel Pavletic/PIXSELL
17.06.2021.
u 11:31

Ustanovljeno je da je 40-godišnjak iz kuće 41-godišnjaka ukrao mobitel, a potom mu je 11. lipnja poslao SMS poruku u kojem traži nekoliko tisuća eura za povrat mobitela. No umjesto novca dobio je kaznenu prijavu za iznudu i  krađu te je uhićen

Ako hoćeš svoj mobitel natrag, moraš mi dati nekoliko tisuća eura!  – SMS-om je zaprijetio 40-godišnjak 41-godišnjaku.

Vjerojatno je računao da će mu žrtva platiti bez mnogo razmišljanja. No umjesto toga, 41-godišnjak je otišao na policiju te im kazao da ga iznuđuje nepoznata osoba. Policajci su iznuđivaču odlučili postaviti klopku. Sve se odvijalo 15. lipnja u poslijepodnevnim satima u Puli.  Žrtva je došla na dogovoreno mjesto primopredaje novca, gdje ju je dočekao 40-godišnjak. S njim je bila i policija, koja je 40-godišnjaka uhitila nakon primopredaje novaca.

Ustanovljeno je da je 40-godišnjak iz kuće 41-godišnjaka ukrao mobitel, a potom je 11. lipnja poslao SMS poruku u kojem traži nekoliko tisuća eura za povrat mobitela. No umjesto novca dobio je kaznenu prijavu za iznudu i krađu te je uhićen

Ključne riječi

Komentara 4

WA
warbreaker
14:01 17.06.2021.

S obzirom na cijene mobitela i visinu ucjene, jedino što se iz ove priče da zaključiti je da je mobitel pun brojeva tur operatora 😉 možda i oženjenih... zapravo bi naslov trebao biti, nabasali na lanac homoseksualne prostitucije.

MO
modovisisajteMaraschino
11:58 17.06.2021.

par tisuća € za mobitel koji možda ne vrijedi ni tisuću - dvije tisuća kn? al je optimist....

ZA
zagabria5
15:50 17.06.2021.

Kod nas ni kriminal nije na inteligentnoj razini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije