Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE TREBA JOJ NEPRIJATELJ PORED TAKVE "PRIJATELJICE"

Mjesecima joj neprimjetno obijala kutiju za nakit te ukradeni nakit preprodavala

Pixabay
17.06.2021.
u 10:51

Činila je to tako da ostane neprimijećeno te je kako se sumnja to učinila najmanje devet puta.

Ne trebaju ti neprijatelji ako imaš takve prijatelje, kaže jedna stara poslovica, koja vrlo primjenjiva na slučaj o   kojem je izvijestila zagrebačka policija. Oni sumnjiče 25-godišnjakinju za višemjesečno potkradanje prijateljice, pri čemu je prijateljica 25-godišnjakinje oštećena za oko 30.000 kuna.

Sumnja se da je 25-godišnjakinja od početka siječnja do ožujka 2021.  koristila povjerenje svije prijateljice te  njezinu kraću odsutnost kada je ostala sama u njezinom stanu na Črnomercu, kako bi obila bravicu na kutiji  za nakit.

Činila je to tako da ostane neprimijećeno te je kako se sumnja to učinila najmanje devet puta. Zlatni nakit koji je ukrala preprodavala je u poslovnicama za otkup zlata na području Zagreba, a novac koji je pribavila prodajom nakita potrošila  je za osobne potrebe. 

VIDEO: Prosvjednica prosvjedovala uoči konstituirajuće sjednice Gradske skupštine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije