Naslovnica Vijesti Hrvatska

Policija moli za pomoć, prepoznajete li ove osobe?

Ako imate ikakve informacije, policija moli da o tome obavijestite najbližu policijsku postaju ili se javite na broj 192 i e-mail adresu karlovacka@policija.hr.
19. lipnja 2019. u 19:37 16 komentara 14567 prikaza
Tražena osoba
Foto: PU karlovačka
Pogledajte galeriju 1/3

Policijska uprava karlovačka moli građane za informacije o ženskim osobama koje su trgovini u Ogulinu prije 5 dana i još tijekom veljače u tri navrata otuđile kozmetičke proizvode.

NISU TO OČEKIVALI Vrijeđali policiju na Facebooku pa dobili novčane kazne

"U Ulici B. Frankopana u Ogulinu 14. veljače 2019. godine između 18.55 i 19.05 sati te u još tri navrata tijekom veljače 2019. godine tri nepoznate ženske osobe su iz trgovine otuđile razne kozmetičke proizvode. Jedna ženska osoba tamnije kose, odjevena je u zimsku crnu jaknu s kapuljačom, svjetliju majicu, donji dio trenirke crne boje s bijelim prugama na nogavici, u ruci je nosila paket pelena, a ispred sebe crnu torbu. Druga ženska osoba svijetle kose zavezane u rep, odjevena je u crnu majicu, zimsku crnu jaknu, sive tajice i u ruci je nosila paket pelena. Treća ženska osoba tamne kose zavezane u rep, odjevena je u crnu majicu, zimsku crnu jaknu, traperice, u ruci je nosila paket pelena", priopćili su iz PU karlovačke.

Engleski Seter IMA I TOGA Lopov obio kavez i ukrao psa

Ako imate ikakve informacije, policija moli da o tome obavijestite najbližu policijsku postaju ili se javite na broj 192 i e-mail adresu karlovacka@policija.hr.

HGK
HGK
Do ključnih poslovnih informacija u samo par klikova mišem

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Nick2k
  Nick2k:

  Dakle, gnjavite ljude da vam daju informacije za krađu do 1000Kn koju državno odvjetništvo neće procesuirati... Vrhunski!

 • ftth:

  koliko vidim na slikama , dame nose pelene....a pelene su skupeeeee....pdv 25 %

 • stefj:

  Interesantno je kako u Međimurju nema ovakvih slika, a još manje policija moli za pomoć. Tamo odustanu unaprijed jer nije politički korektno loviti te kriminalce...