Naslovnica Vijesti Crna kronika

VIDEO Riječka slagalica strave: 'Policija mi je pred kućom, ali sina nisam vidio 7 dana'

U policiji ne žele potvrditi da je riječ o ubojstvu, ali ako je Ondina Serdoz umrla od predoziranja, pitanje je zašto su na ulice izlazile duge cijevi
15. veljače 2017. u 21:20 4 komentara 27415 prikaza
rijeka, policija, mrtva žena
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

– Sina sam posljednji put vidio prošle srijede kada sam ga otpratio na vlak, a poslije toga više se nismo čuli – govori Petar Meštrović, otac trenutačno najtraženijeg čovjeka u Hrvatskoj – Željka Meštrovića – zbog kojeg je u utorak po hitnom postupku pokrenuta velika policijska akcija na području nekoliko policijskih uprava.

Željko Meštrović (36) partner je Ondine Serdoz (33) čije je tijelo u utorak malo prije podneva pronađeno u stanu na desetom katu nebodera u riječkom naselju Donja Vežica. U potrazi za Željkom Meštrovićem angažirano je na desetke policajaca, dok su posebno jake snage aktivirane na području Duge Rese gdje su patrolirali i policajci s dugim cijevima.

[video: 19428 / ]

Iako se u mnogim medijima pojavila informacija kako je Željko Meštrović rodom s područja Duge Rese te da su upravo zbog toga tamo i aktivirane duge cijevi, to se pokazalo netočnim.

Duge cijevi tamo su angažirane jer su u policiji baratali informacijom da se Meštrović nalazi na tom području, ali unatoč barikadama na cestama i “češljanju” svih autobusa koji su iz Rijeke kretali za Zagreb, potraga nije urodila plodom. Čekali su policajci i na naplatnim kućicama u Lučkom, ali i pred kućom Željkovih roditelja u zagorskom selu Orehovici u blizini Bedekovčine.

– Nazvali su me iz policije u utorak i rekli mi da im javim ako me sin nazove. Nisu mi htjeli reći zašto ga traže, a za ono što se dogodilo u Rijeci doznao sam na teletekstu. Ne znam kaj reći, sve mi je to čudno. Dragi Bog zna kaj se desilo – kazuje Željkov otac. Dodaje kako je nekoliko puta pitao policajce koji su cijelu noć dežurali pred kućom zbog čega su tamo, ali mu nisu odgovorili.

– Pitao sam ih jesam li ja što skrivio, ali nisu bili pričljivi. Cijelu noć nisam mogao zaspati od brige – dodaje Petar Meštrović. Priznaje i kako sa snahom koju je zadnji put vidio potkraj 2015. godine nije bio u dobrim odnosima.

– Bila je kod nas samo dva puta, znala je planuti. Željko inače nije agresivan, a po struci je soboslikar – završio je Željkov otac.

U riječkoj policiji i dalje su “zakopčani do grla” kada je u pitanju istraga smrti Ondine Serdoz – na konferenciji za medije koju su održali u srijedu popodne nisu željeli potvrditi ni demantirati da se radi o ubojstvu, dok se u nekim medijima pojavila informacija kako je 33-godišnja majka dvoje djece koja je prije nekoliko godina bila na liječenju zbog ovisnosti o heroinu umrla od predoziranja.

policija NEPRAVOMOĆNO Majku zatukao jer je mislio da je vještica, prisilno smješten na psihijatriju kim jong-nam KIM JONG-NAM Prišle mu s leđa i zgrabile ga za lice: Policija ulovila ženu koju sumnjiče za ubojstvo polubrata sjevernokorejskog diktatora

– U vezu s ovim događajem dovode se osobe koje bi imale korisne informacije o spomenutom događaju, a koje trenutačno nisu dostupne – kazali su u PU primorsko-goranskoj.

Drugim riječima – i dalje tragaju za Željkom Meštrovićem koji im je nedostupan, međutim nije jasno zbog čega su, ako su od početka sumnjali na smrt predoziranjem, u rekordnom roku na noge digli “pola” hrvatske policije, duge cijevi, postavljali barikade duž cesta između Rijeke i Zagreba...

– Koliko sam čula, otac preminule djevojke je policajac pa se možda zbog tog dignula tolika prašina. Navodno je Željko nazvao punicu u utorak ujutro i rekao joj da dođe po njihovo dijete u stan, nakon čega je ona nazvala policiju koja je pronašla tijelo.

Tada je krenula cijela policijska akcija, a mališan se ova zadnja dva dana nalazi kod bake u Opatiji – tvrdi jedna od stanarki riječkog nebodera.     

>> Obrat u Rijeci: žena čije je tijelo pronađeno nije ubijena, već se predozirala?

>> VIDEO Blokade zbog lova na ubojicu: žena u ranim 30-ima pronađena ubijena u neboderu u Rijeci

Elipso

 • Avatar Hortus diabolicus
  Hortus diabolicus:

  Tri dana pišu o tom nemilom događaju i još ništa ne znamo, samoubojstvo iz zasjede.

 • VL.dije.kusrać:

  Možda je opet sin od Ježića kriv

 • swic:

  Zena je pronadjena u spremistu mrtva , a spremiste zakljucano .sigurno se nije sama unijela u spremiste , a partnar nestao .