Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJNA SMRTI

Obrat u Rijeci: žena čije je tijelo pronađeno nije ubijena, već se predozirala?

policija
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/4
15.02.2017.
u 18:02

Nakon što je mrtva žena pronađena, riječka policija javila je kolegama iz Karlovca da je osumnjičenik u bijegu, zbog čega su oni na području Duge Rese bili u intenzivnoj potrazi

Policija smrt 33-godišnje žene, koja je jučer pronađena mrtva u neboderu u Ulici Andrije Peruča 2 u Rijeci, ne vodi kao ubojstvo, a traga za osobama koje bi mogle imati korisne informacije o tom slučaju, rečeno je u srijedu u primorsko-goranskoj Policijskoj upravi.

Policijska službenica za odnose s javnošću Svemirka Miočić rekla je da su te osobe zasad nedostupne te da primorsko-goranska Policijska uprava u suradnji s drugim policijskim upravama za njima traga, a u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom utvrđuju se sve relevantne činjenice i okolnosti. 

Ni policija ni ŽDO nisu ništa više priopćili o tom slučaju, uključujući i uzrok smrti.

Mrtva žena pronađena je u spremištu nebodera u utorak u 10,50 sati. U toj zgradi živjela je s mužem i dvoje malodobne djece, a neki su mediji objavili da je bila dugogodišnja ovisnica o heroinu koja se više puta pokušala odviknuti od droge. 

Nakon što je mrtva žena pronađena, riječka policija javila je kolegama iz Karlovca da je osumnjičenik u bijegu, zbog čega su oni na području Duge Rese bili u intenzivnoj potrazi, a do kasno poslijepodne i naoružani "dugim cijevima".

>> VIDEO Blokade zbog lova na ubojicu: žena u ranim 30-ima pronađena ubijena u neboderu u Rijeci

 

Komentara 1

Avatar Hortus diabolicus
Hortus diabolicus
17:03 15.02.2017.

Jučer pretresali sve izlazne ceste nebili našli ubojicu danas traže dilera koji joj je prodao zadnji šut. Svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije