Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prešli Savu
Povratak na članak

Policija kod Slavonskog Broda uhitila 11 iračkih migranata

Nakon nedavnog događaja kod Stare Gradiške, gdje je uhićeno 13 migranata, među kojima i trudnica, koji su u Hrvatsku ušli ilegalno gumenim čamcem, ovaj najnoviji slučaj govori kako je ruta kroz ovo područje i dalje aktivna.

Komentari 2

KO
kona
18:09 16.07.2020.

smještanje kriminalaca i terorista koji su nezakonito ušli u zemlju na račun poreznih obveznika u hotel na stan i hranu. Umjesto pendrekom po rebrima i šakom u glavu pa nazad u bosnu. Dok ljudima iz Dugava ne pukne film pa će biti krvi.

VL
MA
marsovac
15:28 16.07.2020.

uzeti otiske prstiju,...vratiti preko granice,.....i im objasniti da kod sljedeceg ilegalnoga prelaza 30 dana zatvora i to na kruhu i vodi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.