Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LETJELICE VRIJEDNE MILIJUNE
Povratak na članak

Policija spremna na sve: Kaskom osigurava svoje dronove i od terorističkog napada

10 kilograma mora biti maksimalna težina dronova malog dometa koji se nabavljaju

Komentari 6

JO
jorgen
15:37 02.12.2020.

Ima se, može se. Iz enormnog proračuna MUP-a od 6 MILIJARDI KUNA - naravno da se nađe i za kojekakva osiguranja. Pazi, osiguranje protiv terorističkog napada - a Hrvatska je na listi najsigurnijih zemalja! Građani, vršite svoju dužnost i pritisak da se prestane rasipati vaš novac! 6 MILIJARDI KUNA odlazi MUP-u na nova vozila, osiguranja, opremu - a za uređaje koji trebaju liječiti djecu u bolnicama skupljaju se donacije od teško stečenih kuna građana!

VL
DU
Deleted user
16:02 02.12.2020.

prije 20-ak g jedna je hrvatska firma jeftino ponudila izradu dronova za rano otkrivanje požara ali naravno da nisu prošli. hdzsdp...

VL
DU
Deleted user
08:00 03.12.2020.

Dobro da je Krstičevićeva firma dobila posao! Tako se to radi! HDZ ZNA! Vjerodostojno!

VL
Avatar JPlesi
JPlesi
03:30 03.12.2020.

da vidiš opće narodnog veselja kad počne šverc sa anti dronovskim topovima za rušenje dronova i preuzimnaje kontrole..hehehheh biti će sexa samo takvog. .a onda neće neće više moć samo tako nadgledati i špijunirati kao cijelo ovo ljeto i svakivaki dan kad je vani vedro i čisto nebo...tko još nije skužio da se ubacuju i smještaju na nebu gdje ima zvijezda da nisu tako uočljivi pa vas snimaju i prate gdje se krećete što radite i sve živo...no ljudi su tupavi pa ništa ne kuže...sve je to dobar plan koji su odavno isplanirali da bi nas imali u šaci.. a što su otkrili odavno TEORETIČARI ZAVJERE po kojima se pljuje i govori da šire laži....ne može nitko reći da se ne zna za sve ovo kaj danas imamo jer u nazad godinama o ovim vijestima se bruji po mrežama ... sve se odavno zna ….sve što danas imamo prije par godina još smo mogli znati i pripremiti se...no tko je bio malo bistrije glave ovo danas mu nije nikakva novina jer zna kaj nam dolazi .. dok se ostali tupoglavci čude kak pure dreku i pitaju kaj se dešava....kaj da su sa marsa došli...SVE SE OVO ODAVNO ZNA I JOŠ PUNO TOGA... A VI I DALJE SAMO SLUŠAJTE I PRATITE MEDIJE I VJERUJTE IM ...

VL
Avatar patkovic
patkovic
18:50 02.12.2020.

pa oni su dobri sa upravama osiguranja kad se rade prometne , bude tu i rabata

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.