Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga traje

Policija: Jučerašnja eksplozija nije izazvana pirotehnikom!

pirotehničari,harmica,bomba,eksplozija,policija (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
24.01.2013.
u 11:03

Eksplozija, koja je ponovno stresla Zagrepčane, okarakterizirana je kao kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Isključili smo da je riječ o pirotehnici, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u zagrebačkoj policiji. Nakon daljnje istrage znat će se više informacija.

Eksplozija, koja je ponovno stresla Zagrepčane, okarakterizirana je kao kazneno djelo dovođenja u opasnost  života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

 

>>Bandić: To nije bila eksplozija, nego eksces i upozorenje

>>VIDEO U vrijeme eksplozije kamere na Trgu zabilježile crveni Ford

Komentara 5

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:18 24.01.2013.

Hm Svakome tko je iz tramvaja bacio pogled na mjesto događaja i količinu markera koji su bili postavljeni oko spomenika banu Jelačiću, odmah je bilo jasno da petarde ne ostavljaju takve tragove. Koliko god slaba eksplozivna naprava bila, služila jeje panici i zastrašivanju i očito odašilje poruku. Izuzeti video snimke i nači lika ili likove i odrapiti ih za terorizam, pa nek si misle.

DE
dejure
11:18 24.01.2013.

"To nije bila niti eksplozija niti terorizam, već samo jedan lagani - lokalni potres"

Avatar Niškorist
Niškorist
11:57 24.01.2013.

Koji životi kad tam nije bilo nikoga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije