Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opljačkala trgovinu
Povratak na članak

Policija je uhitila 15-tak minuta nakon što je počinila razbojništvo

Ona je u trgovini, prijeteći nožem i suzavcem, od 25-godišnje djelatnice zatražila da joj preda novac, koji joj je ona iz straha za vlastiti život predala, nakon čega ju je osumnjičena izlazeći iz trgovine pošpricala suzavcem.

Komentari 4

BA
balic
12:37 08.12.2014.

hihihih nju malu razbojnicu uhvate za cetvrt sata velike ne mogu ni nakon dvadeset godina..

VL
MX
Mister X
21:20 08.12.2014.

Ne piše išta jeli gladna i li su joj i djeca gladna !? Tako u tome stilu sam pisao a netko dobar je to brisao jel se to pitatai nesmije ...

VL
CC
crosoft.cro
18:55 08.12.2014.

Mali su da odsluže za njihovo dobro

VL
BA
baniček
13:55 08.12.2014.

velike lopuže poput HDZ-ovaca i SDP-ovaca poput Žinića, Marine, Ikić i ostalih ne mogu čapit jer ovi perfidno kradu, namještaju, lapaju, muljaju, izigravaju, i sve ostalo što pošten čovjek ne radi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.