Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opljačkala trgovinu

Policija je uhitila 15-tak minuta nakon što je počinila razbojništvo

policija
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
08.12.2014.
u 12:27

Ona je u trgovini, prijeteći nožem i suzavcem, od 25-godišnje djelatnice zatražila da joj preda novac, koji joj je ona iz straha za vlastiti život predala, nakon čega ju je osumnjičena izlazeći iz trgovine pošpricala suzavcem.

U subotu, 6. prosinca poslijepodne, u trgovini mješovite robe Mlina i pekara u sisačkoj Ulici kralja Tomislava, hrvatska državljanka od 31 godine počinila je razbojništvo.

Naime, ona je u trgovini, prijeteći nožem i suzavcem, od 25-godišnje djelatnice zatražila da joj preda novac, koji joj je ona iz straha za vlastiti život predala, nakon čega ju je osumnjičena izlazeći iz trgovine pošpricala suzavcem.

Policijski službenici su za samo petnaestak minuta nakon dolaska pronašli i uhitili razbojnicu, kod koje je pronađen i oduzet ukradeni novac. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja i ispitivanja u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku, puštena je na slobodu.

>> Razbojnički par poštaru: 'Daj sve što imaš. Imamo pištolj i nož, ubit ćemo te'

Komentara 4

BA
balic
12:37 08.12.2014.

hihihih nju malu razbojnicu uhvate za cetvrt sata velike ne mogu ni nakon dvadeset godina..

MX
Mister X
21:20 08.12.2014.

Ne piše išta jeli gladna i li su joj i djeca gladna !? Tako u tome stilu sam pisao a netko dobar je to brisao jel se to pitatai nesmije ...

CC
crosoft.cro
18:55 08.12.2014.

Mali su da odsluže za njihovo dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije