Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČULO SE NA ŠIREM PODRUČJU GRADA

Policija intenzivno traga za počiniteljem: 'O motivima još ništa ne možemo reći'

Zlatar: Očevid na zgradi na koju je ispaljen projektil iz "zolje"
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
29.01.2021.
u 14:33

Na zgradi su nastala oštećenja na krovištu i zidu, a ozlijeđenih osoba nema, rekla je službenica za odnose s javnošću

Krapinsko-zagorska policija izvijestila je da intenzivno traga za nepoznatim počiniteljem koji je iz ručnog raketnog bacača u četvrtak navečer u Zlataru ispalio projektil u poslovnu zgradu, no još ne otkrivaju detalje ili motiv ovog događaja.

Krapinsko-zagorska policija potvrdila je prve informacije koje su objavili vezano uz incident te nove informacije najavili po završetku očevida koji je u tijeku.

"Sinoć oko 23,20 sati u Zlataru nepoznati je počinitelj ispalio iz ručnog raketnog bacača projektil u poslovnu zgradu u vlasništvu 49-godišnjeg hrvatskog državljanina. Na zgradi su nastala oštećenja na krovištu i zidu, a ozlijeđenih osoba nema", rekla je službenica za odnose s javnošću krapinsko-zagorske policije Marijana Mužar.

Dodala je da policija intenzivno traga za počiniteljem i da će se o pojedinostima znati više nakon obavljenog očevida.

Zlatar: Očevid na zgradi na koju je ispaljen projektil iz "zolje"
1/8

Na mjestu događaja se nalaze specijalizirani policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu.

"O motivima ne možemo ništa reći, tek nakon obavljenog očevida kada ćemo znati više činjenica o događaju", dodala je Mužar.

Incident je komentirala i gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan Pentek rekavši da se jaka eksplozija u samom centru čula na širem području grada.

"Probudila je brojne sugrađane, a to se vidjelo i na društvenim mrežama. S obzirom da su ljudi pod stresom od potresa, odmah su se probudili i pomislili da je možda opet neki potres jer su se prozori zatresli", izjavila je Auguštan Pentek za Hinu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije