Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOTIV NEPOZNAT

Policija identificirala napadača iz Toronta, obitelj: Imao je mentalne probleme

Reese Fallon jedna je od žrtava
Foto: Reuters/PIXSELL
24.07.2018.
u 07:07

Napadač je nedugo nakon napada pronađen mrtav, a  obdukcija će pokazati je li nastradao u razmjeni pucnjave s policijom ili je počinio samoubojstvo.

Napadača koji je tijekom vikenda u Torontu u pucnjavi ubio dvije i ranio trinaest osoba je Faisal Hussain,  objavili su u ponedjeljak kanadski istražitelji koji međutim još uvijek ne znaju motiv napada.

Specijalna jedinica  za istrage Ontarija (SIU) objavila je da su razgovarali s članom obitelji  29-godišnjeg napadača prije objave njegova identiteta. Napadač je nedugo nakon napada pronađen mrtav, a  obdukcija će pokazati je li nastradao u razmjeni pucnjave s policijom ili je počinio samoubojstvo.

Hussainova obitelj kazala je da je imao ozbiljne probleme s mentalnim zdravljem, objavila je kanadska televizija.

Napad se dogodio u nedjelju u četvrti Greektown u Torontu. Šef policije u Torontu Mark Saunders izjavio je kako policija još uvijek ne zna motiv napada.

Reese Fallon jedna je od žrtava
1/9
Ključne riječi

Komentara 16

ST
Startrack
07:26 24.07.2018.

I opet mentalni problemi. Nikad nije zato stoje musliman.

ZJ
Zjako
07:34 24.07.2018.

Čudno... hmmm ni jedan nije Lipen Čung ili Àñte nego uvijek neki doktor ili fizičar ... ja u opće ne žalim te "europljane" svaka ima crnca i peseka pa im je život ispunjen VALjDA ?

Avatar ohjooj
ohjooj
07:35 24.07.2018.

Napadač Faisal Hussain, a šef policije ne zna motiv... ma dajte ne s*ite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije