Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENO VIŠE OSOBA

Policija i USKOK se oglasili o novoj akciji: U tijeku su uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji

Nova policijska vozila na ulicama Šibenika
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
16.06.2023.
u 11:01

Osobe obuhvaćene ovim istraživanjem, koje se provodi na području Policijske uprave zagrebačke i Policijske uprave zadarske, pod nadzorom su policije, a jedna od njih je službenik u Središnjem uredu Porezne uprave, stoji u priopćenju policije

Više osoba obuhvaćeno je novom akcijom koju su pokrenuli policija i USKOK. Njih se sumnjiči za primanje i davanje mita. Više o tome pročitajte ovdje. Policija i USKOK oglasili su se priopćenjima o akciji koju provode.

U tijeku su uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji kao rezultat kriminalističkog istraživanja koje provodi PU bjelovarsko-bilogorska u koordinaciji s USKOK-om. Navedene radnje se provode u odnosu na osobe za koje se sumnja da su počinile koruptivna kaznena djela. U ovom trenutku može se potvrditi da je među osobama u odnosu na koje se provode navedene radnje i službenik Središnjeg ureda Porezne uprave. USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju te će o tome pravodobno obavijestiti javnost, stoji u priopćenju.

Policijski službenici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske i Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta – Uprave kriminalističke policije, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, započeli su jutros realizaciju kriminalističkog istraživanja zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela protiv službene dužnosti.

VEZANI ČLANCI

Osobe obuhvaćene ovim istraživanjem, koje se provodi na području Policijske uprave zagrebačke i Policijske uprave zadarske, pod nadzorom su policije, a jedna od njih je službenik u Središnjem uredu Porezne uprave. U tijeku je provođenje hitnih dokaznih radnji te će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih osoba biti podnesena kaznena prijava Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, a osumnjičenici će biti predani pritvorskom nadzorniku, javlja PU bjelovarsko-bilogorska.

 

Komentara 3

NO
Nordik
12:03 16.06.2023.

Plenki javio Zlati, ajde nađi neku sitnicu za zabavljanje naroda.

Avatar SamoUProlazu
SamoUProlazu
16:57 16.06.2023.

Sto gube vrijeme sa ovim stinim ribama, neka odu u prostorije pravomocno osudjene lopovske stranke i hapse redom(svi su u nesto umoceni).

ZI
zinegoid
15:09 16.06.2023.

ovo je bestijalno postupanje, zar mi u hdz-eu nismo dobili mandat naroda da možemo krasti, varati, podmićivati. ljubomorni se iživljavaju nad nama iz razloga što to njima nije dozvoljeno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije