Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepopravljivi Požežanin

Policija ga tri dana zaredom zatekla u šetnji i u kafiću iako je zaražen koronavirusom

policija
Srecko Niketic/PIXSELL
27.04.2021.
u 08:44

Utvrđeno je da je postupao suprotno propisima ili naredbama kojima nadležno tijelo naređuje druge mjere za sprečavanje i suzbijanje zaraznih bolesti među ljudima

Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv nepopravljivog i neodgovornog Požežanina (52) koji je tri dana zaredom zatečen kako šeta gradom i obilazi ugostiteljske objekte iako je zaražen koronavirusom te mu je izrečena mjera samoizolacije.

Kako se navodi u priopćenju PU požeško-slavonske, muškarac je najprije u utorak, 20. travnja oko 12 sati zatečen u Požegi u Ulici Pavla Radića. Dan kasnije, u srijedu, 21. travnja oko 11 sati zatečen je u ugostiteljskom objektu u Požegi na Trgu Svetog Trojstva, a 22. travnja oko 10.40 sati ponovno je zatečen u Požegi u Ulici Dragutina Lermana iako je pozitivan na koronavirus.

Utvrđeno je, dakle, da je postupao suprotno propisima ili naredbama kojima nadležno tijelo naređuje druge mjere za sprečavanje i suzbijanje zaraznih bolesti među ljudima.

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom kojeg terete za kazneno djelo širenja i prenošenja zarazne bolesti. Utvrdi li se da je kriv, prijeti mu kazna od jedne do tri godine zatvora.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar utunelu
utunelu
09:24 27.04.2021.

kaznena prijava i kontrola izoliranog

Avatar patkovic
patkovic
09:35 27.04.2021.

čovjek je otrovan, to nije prelazno

VI
vidum
09:25 27.04.2021.

Pa što da je šetao i išao u kafiće? Pa nije gnoj po njivi razbacivao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije