Naslovnica Vijesti Crna kronika

Policajcu vojnim eksplozivom raznijeli automobil u Dugavama?

U eksploziji su bila oštećena još tri okolna automobila. Vatrogasci su odmah stigli na mjesto događaja te su potvrdili kako nije bilo potrebe za gašenjem.
06. kolovoza 2019. u 22:51 21 komentara 7707 prikaza
Policijski očevid na mjestu gdje je eksplodirao automobil u Dugavama
Foto: Marin Tironi/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/16

Jučer je u zagrebačkim Dugavama eksplodirao Mercedes, navodno, zbog tehničkog kvara, ali kako je danas priopćila policija, radi se o podmetnutom eksplozivu.

Eksplozija automobila u Dugavama parkiran na invalidskom mjestu Eksplozija automobila u Zagrebu: Zatresli su se kreveti...

- Obavljenim očevidom utvrđeno je da je na vozilo nepoznati počinitelj postavio improviziranu eksplozivnu napravu kojom ga je oštetio te je isključena prvotna mogućnost da se radi o tehničkom kvaru vozila - navela je zagrebačka policija za 24 sata.

Osim toga, 24 sata neslužbeno doznaje kako se radi o improviziranoj napravi u kojoj je bilo više stotina grama vojnog eksploziva, a vozilo, koje je u vlasništvu 58-godišnjakinje, koristi njezin 30-godišnji sin policajac .

- Mercedes glasi na njegovu majku. Ona ima dozvolu za parkiranje na mjestu za invalide i smije parkirati na tome mjestu - rekli su susjedi za 24 sata. Neslužbeno doznaju kako je spomenuti policajac zaposlen u Upravi za posebne poslove sigurnosti (UPPS) koji rade na osiguranju objekata i štite, uglavnom, visoke dužnosnike.

Iz MUP-a za 24 sata jučer nisu odgovorili je li policajac kojemu su oštetili prednji dio Mercedesa štitio nekoga i je li napad povezan s njegovim poslom te je li prijavio prijetnje.

Policijski očevid na mjestu gdje je eksplodirao automobil u Dugavama
1 / 16
Policijski očevid na mjestu gdje je eksplodirao automobil u Dugavama

Podsjećamo, u eksploziji su bila oštećena još tri okolna automobila. Vatrogasci su odmah stigli na mjesto događaja te su potvrdili kako nije bilo potrebe za gašenjem.

VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
  • SamoMalo:

    Fina gospoda, radi u MUP vozi auto od roditelja parkira po mjestima za Invalide. Sve legalno... Ono kada se parkiras 100m od ulaza ali gospodin parkira na mjestu za invalide a zdrav ko dren. NE samo da je bezobrazlug nego ... prikaži još! je ne pojmljivo za nekoga tko bi trebao biti ogled postenja, sigurnosti, povjerenja.

  • DanielC:

    Mamin je. :)

  • prajdali100:

    Previše je kriminala na sve strane.Puno se toga tolerira a naše odvratno pravosuđe je priča za sebe.