Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHITILI JE

Policajcima dala lažnu putovnicu: Uhićena Hrvatica (28) koja je krala i pljačkala po Njemačkoj

German interior ministry conducts searches of Islamic centers
Fabrizio Bensch/REUTERS
21.11.2023.
u 22:07

Njemački policajci ubrzo su uvidjeli otiscima prstiju da se zapravo ne radi o državljanki BiH, već Hrvatici koju je policija od ranije tražila zbog krađa i razbojništava

Prilikom granične kontrole u blizini njemačkog Kiefersfeldena policija je kontrolirala slovački autobus. Osim ostalih putnika, kontrolirali su i 28-godišnjakinju koja je na pregled dala bosansku putovnicu, no kako fotografija s putovnice nije odgovarala osobi iz autobusa, krenuli su u dublju analizu.

Njemački policajci ubrzo su uvidjeli otiscima prstiju da se zapravo ne radi o državljanki BiH, već Hrvatici koju je policija od ranije tražila zbog krađa i razbojništava, prenosi Fenix Magazin. U priopćenju policije tako stoji kako je Hrvatica upravo iz tog razloga krivotvorila svoju putovnicu, no naposljeku je i uhićena. 

- Jedna je Hrvatica dobro znala da se državni odvjetnici u Duisburgu, Düsseldorfu i Münsteru zanimaju gdje se nalazi. U konačnici, 28-godišnjakinja se u okviru istraga koje su u tijeku povezuje s nekoliko slučajeva razbojništava i krađa. Na graničnoj kontroli na A93 u blizini Kiefersfeldena, žena, koja je putovala u slovačkom autobusu, identificirala se s bh. putovnicom - objasnili su.

- Nju je policija u Rosenheimu prijavila zbog zlouporabe osobne iskaznice te je, po nalogu suda, odvedena u pritvor Aichach kako bi se provele istražne radnje - zaključila je policija.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

BF
bf23
11:00 22.11.2023.

Sviđaju mi se Ameri po tom pitanju,slika u novine,da ljudi vide s kim imaju posla. Kod nas se kriminalci štite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije