Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reorganizacija policije uoči ulaska u Schengen
Povratak na članak

Policajci više na ulicama nego u uredima, jesu li potplaćeni?

Jagić: Osnovna plaća policajca, bez noćnih sati i blagdana, iznosi oko 5200 kuna, a početnička 3800 kuna

Komentari 4

DU
Deleted user
21:20 15.01.2022.

Pa Jagiću,osim što mlatiš pare kao sindikalac u MUP-u,gdje si ti ustvari zadnjih 10 godina.Zašto dozvoljavas da policajac radi za manju plaću od prometnog/komunalnog redara ???

VL
SA
sanikol
15:07 15.01.2022.

Nije mi jasno zašto nema policajaca na ulicama. Da ih je 5000 imali bi posla u uvođenju reda. Hrvati su jednostavno nedisciplinirani i ne drže se nijednog zakon ili propisa. Biciklisti voze kuda hoće, automobili voze po žutim linijama rezerviranimim za javni prijevoz. Po trotoarima voze kao ludi el. romobili i biciklisti i redovito voze u krivom smjeru iako napr u Gundulićevoj postoje trake u smjeru juga i sjevera, raskršća su zatrpana automobilima jer uđu u već puna raskršća. Kao što je magarac naučio na batine tako treba uvoditi reda za one koji se ne drže ničega. Gospodo iz vlasti. Tu vam leži veliki novac i nitko neće imati pravo buniti se kada plati globu. Već kad pišem o neredu u gradu, da i promijenite ime grada u prikladnije KANTOGRAD. Ako ne znate kako pitajte one u Sarajevu. Tamo nisam vidio nijednu kantu za smeće barem u centru grada.

VL
DU
Deleted user
11:38 15.01.2022.

Plaće su im nikakve!! Za te nofce i previše rade! Problem je jedino što Zakone provode selektivno po podobnosti a razlog je Podobnost njihovih šefova!

VL
KN
Knez
20:57 14.01.2022.

Pravosudni policajci imaju veće plače i dodatke na plaču, a sad promislite čiji posao je lakši i s manje rizika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.