Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sindikat policije

Policajci prijete štrajkom jer im ne daju povišicu od 150 kn

'15.07.2011., Zadar - U patroli s ophodnjom prometne policije iz PU Zadarske zatecena su tri vozaca koja su prekoracila dozvoljenu brzinu u naselju od 50 km/h. Ipak, policajci su ih pustili s upozoren
'Filip Brala/PIXSELL'
17.10.2011.
u 19:00

"Ne prihvate li se naši zahtjevi, poduzet ćemo sve zakonom dopuštene korake, pa i štrajk", poručio je Jagić

"Sramotno je da policajac na cesti radi za 3300 kuna, a Vlada mu neće odobriti povećanje od 150 kuna", stoji u priopćenju Sindikata policije s potpisom Dubravka Jagića.

Najoštrije osuđuje neprihvaćanje prijedloga Sindikata da se u Uredbu o plaćama ugradi povećanje koeficijenta. Upozorava da policijski službenici imaju najniži početni koeficijent među državnim službenicima.

"Ne prihvate li se naši zahtjevi, poduzet ćemo sve zakonom dopuštene korake, pa i štrajk", poručio je Jagić.

Komentara 65

ST
Stiver
19:09 17.10.2011.

Fakat , na koji način vlada misli da sačuva svoj legimitet ako se policija pridruži prosvjedima, ili misle to izvesti samostalno. No kako se god to činilo i policajci moraju znati da se njihove plače namiruju od poreznih obveznika kojee kod nekih prosvjeda i izmlate sa svom pendrecima. Dakle pridružite se prosvjedima za bolje sutra i bolje sutra, Vaše djece !

SL
slavonac123
19:24 17.10.2011.

Sramota takav posao raditi za 3300 kuna i po zimi i po vrućini sa pijanima i psihički bolesnima te sa osobama za koje ne znate kakve su volje prije nego ih zaustavi policajac, šta vozi sa sobom ima li oružja itd. i sve to za taj novac dok drugi pljuju po njima i blate ih iz svojih hirova, ajmo junaci tko želi u uniformu za ovaj novac da vas vidim

UK
Ugo Kajvez
19:07 17.10.2011.

Ahahahahahaha ......... kaj, sad vam HDZ-ova vlast odjednom nevalja, .... a valjala je kad ste držali vladi štangu a građani prosvjedovali protiv njih ........... tak vam treba ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije