Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Šibenika

Policajci uhvatili piromana dok je palio vatru, uhitili ga pa sami ugasili požar

Jak vjetar otežava gašenje požara kod Kistanja
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/25
23.08.2017.
u 09:32

Piroman je uhvaćen dok su policajci obilazili područje Mirolović Zagore jer su sumnjali da netko namjerno podmeće vatru

Šibenski policajci jučer su na području Mirolović Zagore uočili muškarca kako upaljačem pali vatru zbog čega su ga odmah uhitili, ali potom i ugasili požar koji je tada buknuo, piše ŠibenikIN

Piroman je uhvaćen dok su policajci obilazili to područje upravo jer su sumnjali da netko namjerno podmeće vatru. Doznaje se kako taj muškarac nije jedina osoba s kojom šibenska policija trenutačno razgovara o požarima. 

Jak vjetar otežava gašenje požara kod Kistanja
1/11

– Prikupljamo obavijesti o događaju o kojem govorite i razgovaramo s osobama za koje postoji sumnja da eventualno imaju veze s požarima koji plamte ili su gorjeli na našem području u proteklom razdoblju. Takve osobe dovodimo na razgovor u policijsku postaju i prikupljamo sva saznanja i obavijesti kako bismo utvrdili imaju li ikakve veze s paljenjem vatre – rekla je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

Jak vjetar otežava gašenje požara kod Kistanja
1/24

Komentara 122

SV
Samo Vinkulja
09:43 23.08.2017.

Ma koji k..ac.ime i prezime sposobne kakav muska osoba kurci palci.zašto se javno ne objavi? Koga štite?

Avatar MarkoHR
MarkoHR
10:01 23.08.2017.

Šalju maloljetnu djecu, ili pak neubrojive osobe, kako bi bili sigurni da ih pravosuđe neće moći osuditi..... U zadnjih dvadesetak godina na takav način podmetnute su na stotine i stotine požara, a mediji i političari trude se izmisliti "iskrenja dalekovoda,, kočenja vlakova" i slične nebuloze..

KA
kajbum
09:54 23.08.2017.

Nema imena I prezimena nema incijala mora bre da je srbin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije